Ambasadorji Bike festivala se predstavijo

1054

Za vsak dogodek se spodobi, da ima svoje predstavnike, promotorje in ambasadorje. Torej tiste, ki se z dogodkom in aktivnostjo poistovetijo in ga promovirajo. Prav tako velja tudi za naš otvoritveni kolesarski dogodek sezone, 12. Bike festival Celje, ki ga že vsi nestrpno pričakujemo.

Z veseljem predstavljamo našega prvega ambasadorja.

Matej Lovše, večkratni drzavni in svetovni amaterski prvak in podprvak. Veliki človek, športnik z dušo in kolesar s srcem. @matejlovse še enkrat več bomo veseli tvoje družbe na 12. Bike festivalu Celje, ki bo na sporedu ta vikend.

Naš drugi ambasador:

Verstovšek Stanko Stanč, član Kolesarsko društvo LITIJSKI TEMPOMAT in 11 kratki svetovni rekorder v vožnji na 100 km, 200 km, 300 km, 500 km in v enakih številkah tudi v miljah ter ponosen lastnik svetovnega rekorda v vožnji na 24 ur, ki sedaj znaša 914 km. Kaj naj še drugega omenimo kot to, da Stanč je pač legenda.

Stanko še enkrat več bomo veseli tvoje družbe na 12. Bike festivalu Celje, ki bo na sporedu ta vikend.

Naš tretji ambasador:

@Andrej Guček – Bajs, član kolesarskega kluba KK Pocinkovalnica Celje. Svetovni prvak v kronometru, večkratni zmagovalec kronometra na Franji ter večkratni zmagovalec domačih dirk, vzponov in kronometrov. Andrej je lokalna in nacionalna legenda in superman na kolesu. Prav tako je svojo močjo in eksplozivnostjo, idol mnogim kolesarjem v Celju in okolici. @Andrej Guček še enkrat več bomo veseli tvoje družbe na 12. Bike festivalu Celje, ki bo na sporedu ta vikend.

Seveda pa to ne pomeni, da so na dogodek vabljeni samo vrhunski kolesarji. Ravno nasprotno. Bike festival Celje že od samega začetka NI TEKMOVALNA PRIREDITEV, čas se ne meri in namenjena je tako vrhunskim kolesarjem, rekreativcem, družinam in tistim nedeljski uživačem, ki po urci ali dveh kolesarjenja z veseljem pojejo golaž in spijejo pivo ali dve.

Se vidimo, vreme za vikend bo