BIZNIS RUN se letos širi na nove lokacije

1497

Tekaško pohodniški dogodek, namenjen za podjetja in organizacije, se po uspešni lanskoletni premieri v Portorožu, letos širi v dodatna tri mesta. Sezono začnemo v Mariboru, nadaljujemo v Celju, po počitnicah smo v Ljubljani in zaključimo na Finalnem dogodku v Portorožu.

BIZNIS RUN je družabni dogodek, kjer udeleženci na trasi 10 km tečejo ali z nordijsko hojo premagujejo traso v štafetah, ki štejejo 2, 3, 4 ali 5 članov v posameznih ekipah. Podjetja lahko prijavijo eno ali več štafet.

Druženje, teambuilding in promocija ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU so področja, ki jih Biznis runnajbolj vključuje. Predvsem pa gre za zabavo in tudi tekmovalnost zaposlenih, ki jo združimo z družabnim zaključkom in koncertom, ki bo po vsakem dogodku organiziran na posamezni lokaciji.

Program dogodkov je sledeč:

BIZNIS RUN MARIBOR, petek 17. maj. Prijave bodo odprte TUKAJ

BIZNIS RUN CELJE, petek 14. junij. Prijave bodo odprte TUKAJ

BIZNIS RUN LJUBLJANA, petek 13. september. Prijave bodo odprte TUKAJ

BIZNIS RUN PORTOROŽ-FINALE, petek 11. oktober. Prijave bodo odprte TUKAJ

Generalno pokroviteljstvo dogodkov prevzema blagovna znamka HABECO s katero bomo dogodke dodatno nadgrajevali. Poleg standardne karte za posamezni dogodek, bo na voljo tudi HABECO BIZNISRUN sezonska karta za vse dogodke, primerna za podjetja, ki delujejo nacionalno in želijo dogodek ponuditi svojim sodelavcem v vseh poslovnih enotah.

Sestavite svojo ekipo v podjetju, društvu, organizaciji in si zastavite letošnje športne cilje na naših dogodkih.

Za vsa vprašanja in predstavitve projekta vaši organizaciji, nas lahko kontaktirate na naš elektronski naslov: prireditve@fatburn.si