Bliža se dogodek, kot ga v Sloveniji še ni bilo

756

V sodelovanju z GROF CYCLING ta vikend pripravljamo premierni dogodek v Savinjski dolini, natančneje pri Hotelu Grof na Vranskem. Dogodek brez primere v slovenskem prostoru, bo namenjen gorskim kolesarjem, družinam in ljubiteljem adrenalinske zabave. BIKE & BEER FEST kot smo ga poimenovali, bo v soboto 9. oktobra. Centralno prizorišče bo pri vsem znanem hotelu Grof, ki v zadnjem času pospešeno razvija svoj produkt GROF CYCLING. Vse dodatne informacije so na voljo na njihovi spletni strani TUKAJ.

Da bo dogodek še bolj zanimiv bodo na voljo različne trase, ki bodo namenjene tako za tiste manj pripravljene, ki jih bomo do startne loakcije zvozili z našimi “shuttli”, kot tudi za tiste bolj pripravljene, ki bodo z našimi vodiči šli na ogled kolesarskih tras in bike parkov. Za tiste najbolj adrenalinske odvisneže, pa bo PREMIERNO na voljo “HELI BIKE”, kjer bomo s helikopterjem prepeljali tako udeležence, kot tudi njihova kolesa na točko, kjer se začnejo adrenalinske kolesarske avanture.

Pohiti s prijavo, saj je število mest omejeno.

Po končanem kolesarjenju, bodo na centralnem prizporišču svoje aktivnosti predstavljali tudi pivovarji. Na voljo pokušina piva, kjer si boš lahko ob simboličnem znesku natočil svoje pivo po izbiri.

Vse dodatne informacije pa izveš na FB STRANI TUKAJ ali na uradni spletni strani dogodka TUKAJ.

Se vidimo na Vranskem