Čestitke udeležencem jubilejnega teka na Šmartinskem jezeru

993

Tradicionalni in tokrat tudi jubilejni 10. SEAT DREV Velikonočni tek okrog Šmartinskega jezera je bil tudi tokrat organiziran v juniju. Seveda je razlog za pozno izvedbo epidemija, saj so se organizirani športni dogodki pričeli šele slabih 14 dni nazaj. Kljub temu smo veseli, da smo ob nestabilnem in na trenutke celo deževnem vremenu, prireditev uspešno izpeljali do konca. V teh čudnih časih, je kar precej organizatorjev tik pred koncem obupalo in so prireditve odpovedovali kot po tekočem traku, saj so pogoji za izvedbo enostavno prezahtevni in komplicirani in zahteve za organizacijo nehumane. Upamo, da se situacija čimprej izbošlja in da se šport vrne na tire kamor spada.

Letošnja izvedba je bila malce drugačna kot v preteklosti. Saj smo že v samem planiranju prireditev zastavili tako, da ne bi bili udeleženci obeh tras hkrati na brani jezera, saj je za 500+ udeležencev tam enostavno premalo prostora. Zato smo start krajšega teka prestavili za eno uro nazaj in ko so vsi udeleženci prišli v cilj, smo startali še z daljšim tekom. Takšna izvedba se je izkazala za odlično, zato bomo tako nadaljevali tudi v prihodnje.

Kljub vsemu naštetemu, pa smo bili vseeno priča ogromno nasmejanim obrazom, veselim nasmehom in neskončno zgodbam, ki so nastajale v tej skoraj 9 mesecev dolgi odsotnosti od druženja in nastopa na raznih dogodkih.

Udeležencem smo v cilju zagotovili diplome in spominske medalje. Kot okrepčilo in povrnitev izgubljenih kalorij pa smo tokrat nadomestili z okusnim štrudljem in slastnim sladoledom.

Moramo povedati, da smo bili tudi mi veseli, da smo se ponovno videli, srečali in podružili. Upamo, da vam je bil tek všeč in da se ponovno vidimo naslednje leto. Na še več takih športnih dogodkov in lepo udeležbo, vas lepo pozdravljamo

REZULTATI so na voljo TUKAJ.

SLIKE bomo sproti naložili v galerije na naši FB STRANI TUKAJ in kasneje tudi v galerije na naši spletni strani TUKAJ. Nekaj zanimivih utrinkov iz dogodka je že na voljo.

Spodaj je opomnik prihajajočih tekaških prireditev, ki nas še čakajo do konca sezone. Vabljeni k udeležbi.

  • 10. NOČNI TEK VELENJE, 25.junij (5 km, 10 km) Prijava TUKAJ
  • 2. OGIS ULTRA TRAIL SAVINJA, 3.-5. september (9 km, 15 km, 25 km, 52 km, 84 km, 114 km) Prijava TUKAJ
  • 4. NOČNI TEK MEDVODE, 4. september (5 km, 10 km) Prijava TUKAJ
  • 12. NOČNI TEK LJUBLJANICA, 11. september (5 km, 10 km, 21 km) Prijava TUKAJ
  • 4. NOČNI TEK PORTOROŽ, 3. oktober (5 km, 10 km) Prijava TUKAJ
  • 10. VEGE TEK, 7. november (6.2 km, 11 km) Prijava TUKAJ

Hvala še enkrat vsem pokroviteljem in podpornikom, brez vas nam ne bi uspelo še enkrat izvesti dogodka kot smo ga. Hvala iz srca.

SE VIDIMO V PRIHODNJE