Drugi v seriji, HABECO BIZNIS RUN CELJE, bo ta petek premierno v knežjem mestu ob Savinji

2145

Nova serija dogodkov, HABECO BIZNIS RUN SLOVENIJA, ki jo po premierni letošnji izvedbi v Mariboru, nadaljujemo v petek 14. junija v Celju, bo minila v lepem, sončnem in vročem vremenu. Napoved je namreč naravnost vrhunska.

Vsled tega smo se tudi odločili, da izvedemo start ob 19.00 uri, ko bodo temperature že malce znosnejše. Prijave in prevzem startnih paketov na prizorišču, pa zagotovimo od 17.30 ure dalje.

Na voljo spodaj, je tudi trasa, ki jo bodo udeleženci premagovali na dogodku. Krog v dolžini 2 km, bodo štafete premagale 5 krat, torej vsak udeleženec odteče svoj del 10 km trase na prelepi lokaciji ob Savinji, s startom in ciljem v veslaškem centru Špica. Če je udeležencev v štafeti podjetja ali organizacije manj, pretečejo večje število krogov, ampak v vsakem krogu predajo štafeto drugemu članu. Skupna dolžina trase, ki jo posamezna štafeta premaga je 10 km.

Možnost nastopa za tiste, ki so manj pripravljeni, je seveda tudi v nordijski hoji, saj bistvo ni čas ekipe, temveč druženje, zabava, teambuilding.

Parkiranje bo na voljo pri Letnem kopališču Celje na Ljubljanski cesti. Nekaj parkirišč pa je na voljo tudi na Špici, seveda do zasedbe mest. Za udeležence bodo po dogodku za osvežitev, na voljo tudi tuši, ki jih bomo v sodelovanju z veslaškim centrom organizirali v njihovih prostorih.

Ne pozabite, da je HABECO BIZNIS RUN CELJE odlična priložnost za teambuilding in druženje s sodelavci ter poslovnimi partnerji, po napornem tednu v službi. Takšna sprostitev je vedno dobrodošla. Prav zato bo v sklopu dogodka poskrbljeno za hrano in pijačo za vse nastopajoče člane štafet. Čas in rezultati so drugotnega pomena, bistvo je druženje in zabava. Vsi si jo zaslužimo. Ob teku, bo prav zato organiziran tudi glasbeni koncert, ki bo še dodatno popestril dogajanje na prizorišču. Seveda pa v času teka ne bo manjkala degustacija hmeljevega napitka našega uradnega pivovarja, ki bo dodatno poskrbel za dvih razpoloženja.

Petkov večer si torej rezervirajte za naš dogodek, HABECO BIZNIS RUN CELJE, super bo.

Se vidimo