Ekipa Fatburn events prevzela Mestno plažo Celje

1383

Priljubljeno sprehajalno in turistično točko na Savinjskem nabrežju, Mestno plažo v letošnji sezoni prevzema naša ekipa, ki pripravlja cel kup novosti.

Nova hiška v naravni senci z ležalniki, stoli, otroškimi igrali in velikimi zelenimi površinami vabi vse sprehajalce, pohodnike, športnike in turiste.

Na voljo za športne navdušence bo DECATHLON športni kotiček z goli in koši, OGIS prireditveno prizorišče za manjše in večje dogodke ter predstave in seveda ogromne površine v naravni senci z ležalniki, mizami in stoli. Pripravili vam bomo vrhunsko kavo BARCAFFE, osvežili se boste lahko s CEDEVITO in COCKTO, posladkali s sladoledi LJUBLJANSKIH MLEKARN, popestrili dan z pivi HEINEKEN, UNION in LAŠKO, spili sokove FRUCTAL ter se razvajali s peninami in vini RADGONSKIH GORIC.

Vsi dobavitelji so partnerji na naših dogodkih, zato smo veseli, da lahko zgodbe nadaljujemo naprej.

Uradna otvoritev bo danes, v petek 10. julija. Do takrat pa že lahko všečkate našo FB STRAN MESTNA PLAŽA TUKAJ, kjer bomo objavljali novosti, program aktivnosti in vse zanimivosti, ki se bodo odvijale na lokaciji in tudi na ostalih lokacijah v okviru Poletja v knežjem mestu. Odpiralni čas Mestne plaže je od 7.00-22.00 ure vsak dan v tednu. V primeru slabega vremena si pridružujemo možnost spremembe urnika, kljub temu pa bomo vedno na voljo za vaš, naše zveste podpornike.

Vabljeni na Savinjsko nabrežje