Fatburn tekaški pokal 2023 v novo sezono z mnogo novostmi

469

Naš tradicionalni Fatburn tekaški pokal, ki bo tokrat združeval celo 12 tekov, je že na voljo. Predvsem je pomembno to, da bo tokrat kar nekaj novosti in novih lokacij, kar verjamemo, da bo popestrilo tekaško leto 2023. Seveda pa je z nami nov tudi generalni pokrovitelj pokala OČESNI CENTER VIDIM, ki bo prisoten na vseh dogodkih.

Prva novost je točkovanje v krajših tekih in starostne kategorije, ki smo jih na novo uvedli in vključili v vse naše dogodke. Tako bodo lahko udeleženci, ki so do sedaj tekmovali na krajših tekih le v absolutni konkurenci, imeli možnost nastopa in izbire, kar bo seveda pomenilo več konkurence in možnosti osvojitve stopničk tudi za tiste, ki so bili sedaj izven tega dosega.

Na daljših tekih pa smo dodali razdalje tako, da bodo tisti, ki so do sedaj tekli le na 10 km, potrebovali tudi kakšen daljši tek ali vzpon, da si bodo zagotovili prva mesta.

Več info o FATBURN TEKAŠKEM POKALU in seznamu tekov, je na voljo TUKAJ.

Verjamemo, da bo sezona 2023 polna izzivov, zato vas vabimo, da si svoje cilje zastavite zdaj. Bogat bo tudi nagradni sklad, saj bomo v njem razdelili startnine za dogodke, vrednostne bone in ostalo…

Večino prijav za dogodke smo že odprli, celoten koledar dogodkov pa je na voljo TUKAJ.

Se vidimo v kratkem