Finalni dogodki v Portorožu, uspešno za nami

1450

Kot je bilo že za pričakovati, smo v lepem in sončnem vremenu zabeležili rekordno število udeležencev na naših tradicionalnih in jubilejnih dogodkih, v centru slovenskega turizma. Portorož je za športnike prava destinacija, ki lahko tudi v mesecu oktobru ponudi lepo vreme in dih jemajoče lokacije tik ob morju.

Vrhunec vikenda je bil 3. NOČNI TEK PORTOROŽ, ki ga smo ga letos izvedli na lokaciji Osrednje plaže v centru Portoroža, ki je za dogodek, ki iz leta v leto raste, tudi najbolj primerna.

REZULTATI iz dogodka so na voljo spodaj:

3. NOČNI TEK PORTOROŽ, 5 km, ABSOLUTNO

3. NOČNI TEK PORTOROŽ, 10 km, ABSOLUTNO

3. NOČNI TEK PORTOROŽ, 10 km, KATEGORIJE

Na voljo je precej slik iz dogodka (1400+), ki so jih naši vrli fotografi zajeli iz različnih prelepih točk na trasi in jih lahko viditev naših GALERIJAH SPODAJ:

GALERIJA 1

GALERIJA 2

GALERIJA 3

GALERIJA 4

Na voljo je tudi že promocijski filmček, ki ga je naš ambasador dogodka Urban Praprotnik pripravil v rekordno hitrem času. Video je na voljo spodaj:

Otvoritev vikenda se je pričela z 2. HABECO BIZNIS RUN PORTOROŽ dogodkom, ki smo ga tokrat izvedli v Marini Portorož. Kljub lepemu vremenu, je bilo na startu le nekaj ekip, večina jih je hranila moči za prihajajoči Nočni tek in finalni dogodek vikenda jubilejni Bike festival.

Premierno se je na dogodku predstavljal MERCEDES BENZ, ki je s svojo floto vozil prevzel ime uradno vozilo Športnega vikenda Portorož. Glavno nagrado, vikend najem vozila pa je prejel VALTER MATKOVIĆ iz Kopra.

REZULTATI so na voljo spodaj:

REZULTATI 2. HABECO BIZNIS RUN PORTOROŽ ABSOLUTNO

REZULTATI 2. HABECO BIZNIS RUN PORTOROŽ KATEGORIJE

Zaključni dogodek vikenda pa smo ponovno izvedli v Marini Portorož. Jubilejni 10. BIKE FESTIVAL PORTOROŽ-POZDRAV JESENI je tudi tokrat v mesto pripeljal preko 400 kolesarjev iz sedmih držav, ki so se tudi tokrat preizkusili na kar 4 različnih trasah. 42 km, 56 km, 76 km in 126 km trase so bile speljane iz Marine Portorož preko mejnega prehoda v sosednjo Hrvaško in nazaj v Slovenijo. Udeleženci so kolesarili mimo Plovanije, Bašanije, Umaga, Buj vse do Buzeta na najdaljši trasi in uživali v idealnem vremenu za to obdobje.

Tudi tokrat smo jih na osrednji okrepčevalnici na Ponte Pontone ob dolini reke Mirne razvajali tudi ob okusnih čevapčičih, kar je za mnoge predstavljal vrhunec kolesarskega dogodka.

Precej slik je na voljo v naših GALERIJAH SPODAJ:

GALERIJA 1

GALERIJA 2

GALERIJA 3

GALERIJA 4

GALERIJA 5

Čestitke vsem udeležencem in udeleženkam dogodkov, seveda posebna zahvala vsem partnerjem in sponzorjem. Brez vas, naših dogodkov ne bi bilo.

HVALA VAM IZ SRCA