Finalni tekaški dogodek sezone, uspešno za nami

984

V nedeljo 6. novembra, smo na celjski Špici gostili že 11. VEGE TEK, tek z razlogom. Tokrat so se udeleženci pomerili na treh trasah: 6.2 km, 11.1 km in NOVI 14 km dolgi trasi. Dogodka se je udeležilo rekordno število udeležencev. Prvič smo na Špici gostili tudi ekipo POP TV in ekipo RTV SLO. Res je, da se bližajo volitve in se predsedniški kandidati pojavljajo na premnogih dogodkih, ampak vseeno je imel naš dogodek veliko medijsko pozornost in na to smo lahko zelo ponosni.

Hkrati pa smo izvedli tudi humanitarno noto, v kateri bomo del sredstev iz startnin namenili humanitarnim organizacijam, od katerih se jih je nekaj tudi predstavilo na dogodku.

Veseli smo, da s humanitarno noto dogodek nadaljujemo naprej. Namreč tudi tokrat smo društvom, ki se ukvarjajo za dobrobit živali podarili donacije. Sredstva iz dela startnin so tako prejela naslednja društva:

  • Društvo proti mučenju živali Celje
  • Društvo za lepše mačje življenje Vojnik
  • Društvo mujcekov domek

Za tek so bile tokrat razmere idealne. Napovedano je bilo tudi nekaj sonca, ampak so ga verjetno videli le tisti, ki so bili nad 1.500 m višine, nekje v hribih. Kljub temu pa to ni motilo udeležencev, ki so prišli iz Hrvaške, Bosne in Italije ter praktično vseh slovenskih mest. Veseli obrazi udeležencev pa povedo, da smo se imeli res super.

REZULTATI SO NA VOLJO SPODAJ:

V sklopu dogodka, smo prav tako izvedli podelitev FATBURN TEKAŠKEGA POKALA, kjer je tokrat štelo 11 tekaških dogodkov. Karte so se premešale ravno na zadnjem teku, saj je bilo možno v hudi konkurenci, hitro izgubiti kar nekaj mest, kar je seveda pomenilo kar nekaj točk in na koncu so nekateri za las ostali pod stopničkami.

CELOTNO LESTVICO POKALA Z RAZVRSTITVAMI SI LAHKO OGLEDAŠ TUKAJ

Hvala še enkrat vsem udeležencem, partnerjem in pokroviteljem dogodka, ki so omogočili, da smo vse skupaj izpeljali brezhibno in da smo tudi v tej sezoni, dokazali, da se s trdim delo da narediti ogromno. Posebna zahvala gre: DECATHLON, TERME SNOVIK, POCINKOVALNICA, PARACELZUS, SEAT DREV, OGIS, GRAFIKA ZLATEČAN, HABECO, FUNDACIJA ZA ŠPORT, VEGBRANDS, MESTNA OBČINA CELJE ter Kavarni Špica in Dušanu Kondi, da smo lahko gostili dogodek na njihovi lokaciji

SLIKE iz dogodka so že na voljo na naši FB STRANI TUKAJ.

Galerije pa so na voljo tudi spodaj:

Tekaška sezona je tako končana. Mi pa začnemo z ZIMSKO LIGO, ki bo na sporedu od 13. novembra pa vse do 5. marca in skupinskimi treningi v Celju, Kopru, Ljubljani in Mariboru, kot priprava za naslednjo sezono. Več info s točnimi urniki in predstavitvijo, bo na voljo v teh dneh.

NE POZABI pa, da je na voljo že KOLEDAR DOGODKOV 2023, kjer si lahko zastaviš cilje in sodeluješ na naših tekaških in kolesarskih dogodkih in migaš z nami.

Počitka ni 😛

SE VIDIMO V KRATKEM