Gladiatorski vikend v Gornji Radgoni, uspešno za nami

593

Preko 300 gladiatorjev in malih gladiatorčkov, se je v Gornji Radgoni preizkušalo na dvodnevnem finalnem urbanem gladiatorju in ARGETA JUNIOR malem otroškem gladiatorčku, ki sta se odvijala 25. in 26. septembra v Gornji Radgoni.

Pripravili smo preko 30 ovir in za najmlajše pravi mali gladiatorski poligon. Preteklo je ogromno znoja (nošenje in premetavanje različnih oovir), precej potrganih hlač in majic (plazenje pod bodečo žico) ter kar nekaj ožganih nog (preskok ognja).

Najmlajši pa so seveda potočili tudi nekaj solz, saj so ob vseh naporih, pričakovanjih staršev in glasnem navijanju, dali vse od sebe in dosegli cilj in naziv URBANI GLADIATOR GORNJE RADGONE. Kljub temu pa smo jih le s težavo ustavili, saj so hoteli starte na trasah in poligonu, opravljati vse do teme. Spominske medalje in diplome so bile seveda zaslužene. Najbolj veseli pa starši, saj so imeli ob utrujenih otrocih miren in tih večer 🙂

Slike iz dogodka so že na voljo na naši FB STRANI TUKAJ.

Čestitke še enkrat vsem udeležencem za nastop na dogodku.

Posebna zahvala pa gre predvsem OBČINI GORNJA RADGONA za podporo pri izvedbi. Gasilskemu društvo PGD NEGOVA za sodelovanje pri izvedbi ovir ter ostalim pokroviteljem, partnerjem in sponzorjem, ki so omogočili izvedbo dogodka.

Srčna vam hvala in se vidimo v 2022.