Kolesarji in tekači zavzeli Ljubljano na tradicionalnem Športnem vikendu Ljubljanica

112

DECATHLON 14. NOČNI TEK LJUBLJANICA je bil tudi tokrat del nacionalne serije NOČNI TEK SLOVENIJA in tudi tokrat prvi po poletnih počitnicah. Udeleženci so tekli na 5 km in 10 km trasah speljanih v centru glavnega mesta ob Ljubljanici s prelepimi razgledi na ljubljanski Grad, Prešernov trg, Kongresni trg in ožji center Ljubljane. Start in cilj na Stritarjevi ulici pa je bil smao špika na i.

V zraku je bilo tudi tokrat čutiti posebno energijo in vrhunsko vzdušje z množico tekačev je to samo še povzdigovalo.

Seveda pa se nam je kot vsako leto pridružilo mnogo tujcev, ki so bili nad tekom resnično navdušeni, še bolj pa smo veseli, da se je dogodka udeležilo kar precej vrhunskih domačih tekačev in tekačic, ki so si razdelili bogat nagradni sklad generalnega pokrovitelja.

V sklopu dogodka je bil organiziran tudi BIZNIS RUN LJUBLJANA, ki je služil kot odličen teambuilding za zaposlene in člane organizacij.

REZULTATI iz dogodka so na voljo TUKAJ

Slike iz dogodka nalagamo v galerije na naši FB STRANI TUKAJ.

Ostale slike bomo tekom tedna objavili tudi tukaj na naši spletni strani.

Za zaključek letošnje serije nočnih tekov, nas čaka le še finalni dogodek, RIO MARE 6. NOČNI TEK PORTOROŽ, ki bo 30.9. v centru Portoroža. PRIJAVIŠ SE LAHKO TUKAJ.

Čestitke vsem še enkrat in hvala vsem za podporo in pomoč pri izvedbi dogodka.

SE VIDIMO NA JUBILEJNEM 15. DOGODKU V LETU 2024.


V nedeljo smo s kolesarskim dogodkom zaključili uspešen, sončen vikend v Ljubljani. Velika množica kolesarjev se je podala na 4 razgibane trase. Tudi tokrat so bile na voljo:

  • 35 km trasa BESNICA
  • 52 km trasa TREBELJEVO
  • 78 km trasa LITIJA
  • 120 km trasa PODKUM

Vsaka trasa je vsebovala vsaj en klanček, da vožnja po ravnini ni preveč monotona. Seveda pa je bila najbolj zahtevna najdaljša trasa s tremi “klančki” od tega enim kraljevskim vzponom na PODKUM. Nasmejani, a kar malce utrujeni obrazi v cilju so povedali, da je bilo na trenutke kar zahtevno, a v skupini je veliko lažje in s skupnimi močmi so proge premagali prav vsi.

SLIKE SO NA VOLJO NA NAŠI FB STRANI TUKAJ.

Kasneje jih bomo naložili še v naše galerije na tej spletni strani

Hvala vsem udeležencem za udeležbo in partnerjem za podporo.

Naslednji in finalni kolesarski dogodek bo 1. oktobra v Portorožu. BOROTALCO 12. BIKE FESTIVAL PORTOROŽ vabi vse kolesarje na prelepe trase na morju, da skupaj zaključimo kolesarsko sezono.

PRIJAVE SO ODPRTE IN NA VOLJO TUKAJ

Se vidimo