Kolesarji v novo sezono rekordno

1507

Otvoritveni kolesarski dogodek akcije Slovenija kolesari je za nami in lahko rečemo, da je 2. GRAN FONDO PORTOROSE presented by FUJI odlično uspel. Zabeležili smo rekordnih 640 udeležencev iz 10 držav. Vreme je res naredilo svoje, saj je bilo na prizorišču prijetnih 20 stopinj in sonce brez oblačka. Kljub manjši modifikaciji daljših tras, saj vzpona na Vižinado ni bilo, so udeleženci vidno utrujeni, a kljub vsemu nasmejani prihajali v cilj.

Slike iz dogodka še urejamo in bodo objavljene tekom dneva na naši FB strani in spletni strani v galerijah. Spodaj objavljamo le par slikc za udeležence in tiste, ki so dogodek zamudili.

Tukaj si lahko ogledaš START DOGODKA IZ PRVE VRSTE.

Čestitke tudi novopečenemu lastniku kolesa FUJI GRANFONDO, ki ga je zagotovilo podjetje VELO d.d. iz Ljubljane. Srečneža nam je uspelo razveseliti šele v 15. poskusu žreba, saj so ostali prizorišče že zapustili.

Kolesarsko sezono v naši seriji nadaljujemo v Celju, ko bo na sporedu jubilejni 10. Bike festival Celje. Septembra kolesarimo v Ljubljani, oktobra pa sezono zaključimo ponovno v Portorožu.

Na ostale naše kolesarske dogodek se lahko prijavite spodaj:

10. BIKE FESTIVAL CELJE

8. BIKE FESTIVAL LJUBLJANA

10. BIKE FESTIVAL PORTOROŽ-FINALNA PRIREDITEV

Se vidimo