Kratke in sladke novičke na hitro

798

Čas je, da spet malce preletimo trenutno dogajanje in aktualne novičke iz sveta naše športne rekreacije:

Na otvoritveni tekaški dogodek sezone, SEAT DREV 11. Velikonočni tek okrog Šmartinskega jezera prijavljenih že preko 150 udeležencev. Trenutna cena prijave je 20 EUR. Tečemo na 4.5 km in 10 km trasah Prijaviš se še vedno lahko TUKAJ.

Celjska zimska tekaško pohodniška liga, se po tednu počitka ponovno vrača v zadnje 4. KOLO, kjer tekme štejejo 50% več. To nedeljo je start pri Splavarju. Trenutna lestvica z rekordi tras in točkovanji, je na voljo TUKAJ. Finalni dogodek bo 13. marca na Špici, kjer bomo podelili rekordni nagradni sklad.

Rekordno število kolesarjev za otvoritev kolesarske sezone v Portorožu na BOROTALCO 3. GRAN FONDO POTROROSE je že preseglo 700 prijavljenih. Trenutna cena prijave je 31 EUR. Prijaviš se še vedno lahko TUKAJ. Ne čakaj do konca, prijave bomo v kratkem zaprli.

Tekaško sezono nadaljujemo na najlepšem teku na obali, RIO MARE 4. PARENZANA MARATHON bo v nedeljo 3. aprila. Rekordno število prijavljenih je že preseglo 400 tekačev, ki imajo željo povezati Hrvaško in Slovenijo po znameniti Parenzani, trasi enotirne železnice. Prijaviš se lahko TUKAJ. Tečemo na 6 km, 13 km in 21 km.

Pred prvimo kolesarskimi dogodki je tudi tokrat na voljo SEZONSKA KARTA, s katero si lahko zagotovite nastop na 4 ali 6 kolesarskih dogodkih. Več info in cene so na voljo TUKAJ.