Maribor sport fest bo na sporedu ta vikend, v centru štajerske prestolnice

201

Ta vikend se v Maribor vračajo tradicionalni dogodki, ki jih tudi tokrat organiziramo v sklopu Maribor sport festa, ki bo na sporedu od 16. – 18. junija v centru Maribora.

V soboto bo na sporedu DECATHLON 5. NOČNI TEK MARIBOR. Tudi tokrat tečemo na prelepih trasah 5 km in 10 km, ki udeležencem razkažejo center Maribora, Mestni park, urejeno promenado, vinske poti pod Kalvarijo in prelepo okolico ob Treh ribnikih, od koder se potem trase vračajo v sam center mesta, na Grajski trg.

Prijave bodo mogoče tudi na dan dogodka in sicer od 17.00 ure dalje do starta, ki bo ob 20.30 uri. Vse dodatne informacije in prijave so na voljo na uradni spletni strani dogodka TUKAJ.

V nedeljo 18. junija bo na sporedu družabni dogodek URBANI GLADIATOR MARIBOR, kjer bodo udeleženci na različnih trasah v ekipah od 2 do 10 članov, premagovali ovire. Dogodek je organiziran kot vrhunski teambuilding za ekipe in podjetja, kjer pride do izraza pomoč in sodelovanje pri premagovanju ovir. Prijave na dan dogodka bodo mogoče od 9.00 ure, start prvih ekip bo ob 11.00 uri prav tako na Grajskem trgu v centru Maribora.

VSE DODATNE INFO IN PRIJAVE SO NA VOLJO NA URADNI SPLETNI STRANI DOGODKA TUKAJ.