Na otvoritvene dogodke sezone, prijavljenih že preko 1000 udeležencev

649

Priprave na novo sezono so že v polnem teku. Prav tako pa kot kaže, tudi udeleženci že nestrpno pričakujete, da se ponovno vidimo na naših priljubljenih kolesarskih in tekaških dogodkih.

Otvoritev kolesarske sezone bo 19.3. v Portorožu. 3. GRAN FONDO PORTOROSE vas pričakuje. Prijava TUKAJ. FB stran TUKAJ. Sodeluj v nagradni igri in kolesari GRATIS.

Otvoritev tekaške sezone bo 26.3. v Celju. SEAT DREV Velikonočni tek okrog Šmartinskega jezera bo na 4.5 km in 10 km. Prijava TUKAJ. FB stran TUKAJ. Prav tako je na voljo nagradna igra za gratis startnino na dogodku.

Nadaljevanje tekaške sezone, v paketu z Velikonočnim tekom, bo 3. aprila na obali. Vrača se namreč 4. PARENZANA MARATHON, marathon z razgledom. PRIJAVA je na voljo TUKAJ. FB stran je na voljo TUKAJ. Prav tako je na voljo nagradna igra za GRATIS startnino.

Seveda pa imamo za vas športnike in športnice pripravljene tudi sezonske akcije, v sklopu katerih si lahko zastaviš svoje tekaške ali kolesarske cilje in se celo leto družiš z nami. Več kot nas bo, bolje bo.

SEZONSKA AKCIJA KOLO.

SEZONSKA AKCIJA TEK.

Pazite na zdravje in regeneracijo ter se vidimo v kratkem