Na voljo je že koledar športnih dogodkov, za sezono 2022/2023

1325

Vsekakor za tekaške navdušence mejnik v letu predstavlja Ljubljanski maraton, ki je bil danes v Ljubljani. Večina kolesarjev je s kolesarskimi dogodki že zaključila. Nekateri pa že pridno trenirajo za naslednjo sezono in prav je, da si tudi cilje zastavimo čim prej, da se lahko sistematično lotimo priprav in usklajevanj z dnevnimi aktivnostmi (služba, otroci, hobiji…).

Prav v ta namen, smo tudi mi pohiteli in pripravili koledar naših športnih dogodkov, ki potekajo pod okriljem FATBURN EVENTS. Mnogi so nas na sejmu TEČEM, ki je bil na ljubljanskem maratonu spraševali ravno to, od kod nam ime Fatburn. Nobena znanost ni, da človeško telo s športnimi aktivnostmi večino energije pridobi iz maščob in ravno kvalitetno kurjenje le teh je pogoj za izboljšanje rezultatov. Torej naš slogan “Mi kurimo maščobe, pa vi?” je ravno na mestu.

Vsekakor je v teh časih športnih dogodkov vedno več in zato je prav, da se vsak posameznik sam odloči kje vse bo pustil svoj pečat z udeležbo in kje na dogodkih bo užival ter kje vse tudi tekmoval in poskrbel za svoj najboljši rezultat. Vsak si izbere svojo pot in mi mu želimo, da na njej čim bolj uživa, saj konec koncev rekreacija bi naj bila užitek, kaj ne?

Naš koledar je na voljo TUKAJ, preverite pa lahko program dogodkov tudi spodaj.

Se vidimo v kratkem