Na zaključnem dogodku sezone vpis novih članov, piknik, druženje, debata o začetku Zimske lige…

100

Sezono naših dogodkov bomo s tradicionalnim 12. VEGE MALI MARATONOM, tek z razlogom ta vikend v nedeljo 5.11., zaključili na celjski Špici.

Podelili bomo pokale in medalje za vse trase, ki bodo tokrat na sporedu 6.2 km, 11.1 km, 14 km in NOVO Mali maraton 21 km. Seveda je na dogodku nastop možen tudi s svojimi štironožnimi prijatelji, saj bodo DONACIJE iz dogodka šle v roke ravno takšnim organizacijam, ki se ukvarjajo z živalmi ali na tak in drugačen način skrbijo za njih.

Seveda pa bomo razglasili in podelili tudi nagrade najbolj pridnim in najhitrejšim, ki so sodelovali na tekih v sklopu FATBURN TEKAŠKEGA POKALA, katerega generalni pokrovitelj VIDIM očesni center, bo na dogodku podelil tudi GLAVNO NAGRADO operacijo za oba očesa v vrednosti od 4-5.000 EUR (odvisno katere vrste operacija), ki jo bomo izžrebali med vsemi, ki so letos sodelovali na vseh tekaških dogodkih.

GLAVNE NAGRADE pa bodo tudi tokrat zagotovili naši zvesti PARTNERJI:

  • DECATHLON
  • TERME SNOVIK
  • AVTOCENTER FRIMOBIL
  • FATBURN EVENTS in drugi

Imamo pa tudi že rekordno število predprijavljenih in sicer 200+. Hvala vam za zaupanje in se vidimo v kratkem.

PRIREDITEV BO V VSAKEM VREMENU, saj je pač november in ni za pričakovati 25 stopinj, lahko pa nas ohladi tudi nekaj dežja.

Kakorkoli, vreme ni in naj ne bo ovira, zato lepo vabljeni