Naslednji dogodek na sporedu je BIZNIS RUN CELJE

443

Po uspešni otvoritvi športnih dogodkov sezone, ko verjamemo, da se spet vračajo stari časi rekreacije in druženja, je na sporedu dogodek namenjen ravno temu, druženju in zabavi.

BIZNIS RUN CELJE bo priložnost za vrhunski teambuilding in promocijo ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU, zato že sedaj nagovarjamo vsa podjetja in organizacije, da sestavijo čim več ekip in se prijavijo na dogodek, ki bo na celjski Špici v petek, 13. maja. Dogodek bo služil tudi kot otvoritveni event MESECA ŠPORTA V KNEŽJEM MESTU, ki ga v sodelovanju s Športno zvezo Celje in Mestno občino Celje pripravljamo v mesecu maju in juniju.

Spodaj je par osnovnih informacij o dogodku, katere verjamemo, da vas bodo prepričale, da sestavite ekipe in se podružite z nami.

Za koga je dogodek primeren? Za vse zaposlene, tudi tiste, ki niso aktivni, saj le ti lahko sodelujejo v ekipah kot pohodniki ali kot navijači in poskrbijo za dobro klimo in spodbudo ostalim udeležencem.

Kaj udeleženci na dogodku počnejo? Udeleženci tečejo ali hodijo na izbrani dolžini trase in s tem poskrbijo za gibanje, sproščanje in zdrav duh v zdravem telesu.

Kako dogodek poteka? Vsak udeleženec preteče ali prehodi razdaljo v dolžini 2 km, preda štafeto drugemu članu in tako naprej, dokler celotna ekipa ne opravi z razdaljo 10 km.

Kako sestavimo ekipe? Ekipe se sestavijo poljubno in so lahko ženske, moške, mešane.

Koliko članov je v ekipi? V ekipi sta najmanj dva člana, pa vse do 5 članov. Manj kot je članov, daljšo razdaljo posamezniki pretečejo, vendar je skupna razdalja, ki jo mora premagati ekipa 10 km.

Ali lahko podjetje sestavi več ekip? Seveda, število ekip ni omejeno, več kot ima podjetje ekip, bolj pokaže svojo pripadnost in povezanost. Za najštevilčnejše ekipe podjetij, pa imamo pripravljene tudi posebne nagrade.

Je dogodek brezplačen? Ne, ekipa poravna startnino v katero so vključene startne številke, spominske majice in prijavni paketi, štafetne palice, meritve in organizirana prireditev.

Kaj vse še startnina vključuje? Hrano in pijačo za udeležence ob zaključku, pivo za degustacijo med tekmovanjem, živo glasbo in nagrade ter medalje na podelitvi.

Kje in kdaj bo dogodek? Dogodek bo organiziran na celjski Špici, v petek, 13. maja.

Komu je dogodek namenjen? Zaposlenim v podjetjih, članom društev, skupinam posameznikov…

IN ŠE ZA KONEC:

Le kdo si ne bi v svoji organizaciji želel zdravih in ambicioznih posameznikov, ki znajo delati v teamu, se radi družijo in so polni energije. Z našim dogodkom boste vse zgoraj našteto le še dodatno vzpodbudili.

V primeru, da za prvi dogodek nimate časa, vas vabimo na ostale naše športne dogodke, ki so na ogled v koledarju dogodkov TUKAJ.

Vabljeni