Otvoritev kolesarske sezone bo v Portorožu

517

Z včerajšnjo gala prireditvijo “Večer zvezd” na ljubljanskem gradu, smo dobili najboljšega kolesarja sezone, ki je tokrat postal Tadej Pogačar. Večer je bil kar pester, saj se je na dogodku Kolesarske zveze Slovenije trlo zvenečih kolesarjev in znancev.

Mesec november, pa je tudi začetek priprav za sezono 2023 in otvoritev prijav za naše kolesarske dogodke, ki jih bo v letu 2023 kar nekaj, od tega celo en nov, v februarju.

Seveda imamo tudi tokrat pripravljen pester program in časi korone so mimo, zato bo ta kolesarska sezona še bolj vesela. Program je sledeč:

  • 4. GRAN FONDO PORTOROSE
  • 14. BIKE FESTIVAL CELJE
  • 12. BIKE FESTIVAL LJUBLJANA
  • 12. BIKE FESTIVAL PORTOROŽ – FINALE

Za naše zveste obiskovalce dogodkov pa smo seveda pripravili tudi SEZONSKO KARTO s katero si lahko zagotoviš nastop na štirih kolesarskih dogodkih, po posebni akcijski ceni 92 EUR. Paketu smo dodali še en super bonus in sicer VIP startnino za nastop na našem največjem dogodku na novega leta dan 17. Novoletnem skoku v morje. Seveda to velja za tiste najhitrejše, ki bodo sezonsko karto poravnali do 30. novembra. Več info je na voljo TUKAJ.

Prijave na uradni spletni strani dogodka 4. GRAN FONDO PORTOROSE, ki bo tudi tokrat služil kot otvoritev kolesarske sezone 2023, pa so že odprte TUKAJ.

Se vidimo v kratkem