Otvoritveni dogodek Meseca športa BIZNIS RUN CELJE, uspešno za nami

605

Kljub temu, da nas je petek dopoldan pričakal v prelep in sončnem vremenu brez oblačka, so se napovedi uresničile in popoldan se je začelo oblačiti, zvečer pa nas je čakal dež in nalivi. Prav zato smo imeli še srečo, da smo bili na Špici in se v najhujšem nalivu, tudi poskrili pod streho.

Seveda pa smo se vsi skupaj lepo ogreli, saj dežju enostavno nismo uspeli uiti.

Slabo vreme nikakor ni ustavilo naših udeležencev na dogodku BIZNIS RUN CELJE, s katerim smo uspešno otvorili naše tekmovalne in rekreativne dogodke v mesecu maju in juniju, prav nasprotno. Bolj kot je deževalo in bolj kot so se tekači in tekačice ogreli, boljše je bilo vzdušje in glasnejše navijanje. K temu je pripomogel tudi voditelj IZTOK GARTNER in seveda osebje na Špici, ki je poskrbelo za vrhunsko kulinarično ponudbo in obilo tekočih kalorij. Seveda za zaključek uspešnega dne tudi sladice, ki so jih štafete tako pospravile, da jih je na koncu v celoti zmanjkalo.

Veseli obrazi članov ekip: BOLNIŠNICE CELJE, TUŠ, LIDL, INEL, POCINKOVALNICA in druge so že komaj čakali na začetek in vremena sploh niso občutili. Nekateri so se na 10 km pot, ki so jo v krogih premagovali ob Savinji podali v teku, nekateri tudi v nordijski hoji.

Odlično vzdušje na celjski Špici je še enkrat več dokaz, da so tovrstni dogodki končno zaživeli in da se udeleženci vračajo na športne prireditve s še večjim elanom kot v preteklosti.

Posebna zahvala gre podjetjem, ki so omogočila svojim zaposlenim, da so si delovni teden podaljšali na našem dogodku, se razvedrili, nasmejali in tkali vezi. Seveda pa tekme ni brez rezultatov in vedno je nekdo prvi in na podiumu, spet nekdo drug pa pod njim. Nekdo mora pa konec koncev biti tudi na zadnjem mestu, kar pa seveda na našem dogodku ni bilo najbolj pomembno.

REZULTATI:

MEŠANE ŠTAFETE

  1. MAKSIM, 36.39
  2. DECATHLON Š, 36.57
  3. DECATHLON, 41.17

MOŠKE ŠTAFETE

  1. INEL 2, 39.19
  2. POCINKOVALNICA, 39.38
  3. TUŠ EXPRESS, 41.31

ŽENSKE ŠTAFETE:

  1. MAKSIM 2, 49.59
  2. INEL 3, 54.08
  3. ADMINKE, 56.31

VSI REZULTATI PO POSAMEZNIH KROGIH so prav tako že na voljo TUKAJ. Sedaj je potrebno člane štafet in njihove čase dodobra analizirati in pripraviti strategijo za v prihodnje in povabiti ostale zaposlene, da se pridružijo dogodku kot udeleženci ali pa vsaj kot navijači in podporniki.

SLIKE iz dogodka bomo objavljali na naši FB STRANI TUKAJ.

Še enkrat hvala vsem za udeležbo.

Naslednji BIZNIS RUN je v MARIBORU, v petek 17. junija. Prijave so odprte TUKAJ.

Vabljeni