Otvoritveni HABECO Biznis run bo v Mariboru

1539

Po uspešnem lanskem premiernem začetku zgodbe Biznis run, dogodki v tej sezoni dobivajo nove dimenzije. Na sporedu bo tokrat serija športno družabnih dogodkov, ki spodbujajo zdravje na delovnem mestu, teambuilding, druženje in zabavo in so pozicionirani tako lokalno kot nacionalno.

Dogodki bodo na sporedu po naslednjem programu:

Dogodki so namenjeni vsem zaposlenim, saj bo na voljo tako nordijska hoja za tiste manj pripravljene, kot tek za tiste prave športnike. Skupna razdalja na vseh lokacijah, ki jo bodo ekipe v štafetah premagovale je 10 km. Na voljo bo nastop za 2, 3, 4 ali 5 članske ekipe, kjer vsak udeleženec odteče sorazmeren del trase do 10 km, glede na število udeležencev. Torej za 5 člansko ekipo vsak odteče 2 km. “piece of cake”.

Kaj je pogoj za nastop? Glavni pogoj je seveda dobra volja in želja, da šefe prepričate, da pokrijejo startnine za nastop in zagotovijo majčke za ekipe, da bodo le te kar se da najbolj prepoznavne.

Seveda vam lahko celotno grafiko in ves potreben material za promocijo zagotovi tudi naša ekipa v sodelovanju z generalnim pokroviteljem blagovno znamko HABECO.

Vse info in povpraševanja nam lahko posredujete na biznis@fatburn.si

Veselimo se srečanja z vami