Parenzana marathon z novim zagonom v boljše čase

1197

Eden izmed naših definitivno najlepših tekov in edinstveni dogodek, ki povezuje dve državi tokrat stopničko višje. Z vstopom generalnega pokrovitelja, blagovne znamke RIO MARE sedaj tudi z novim imenom. 3. RIO MARE POARENZANA MARATHON bo v soboto 27. aprila s startom v Kanegri. Udeležencem bo tudi tokrat na voljo precej možnosti za nastop, tako bodo lahko tekli na naslednjih razdaljah:

  • 6 km FOR FUN (start v Kanegri, cilj na mejnem prehode Sečovlje (avtobusni prevoz na cilj v Marino Portorož je vključen v ceno startnine)
  • 13 km (start v Kanegri, cilj v Marini Portorož)
  • 21 km (start v Kanegri, cilj v Marini Portorož z zadnjo pentljo trase ob promenadi, do Pirana in nazaj v Marino)
  • 13 km ŠTAFETNI TEK za 2 osebi (prva teče do mejnega prehoda, preda štafeto drugi osebi, ki teče do cilja v Marini. Avtobusni prevoz do cilja je vključen za prvo osebo)
  • 21 km ŠTAFETNI TEK (prva oseba teče do mejnega prehoda, preda štafeto drugi osebi, ki teče do Marine, preda štafeto tretji osebi, ki naredi še zadnjo pentljo in tek konča v Marini)

V Marini Portorož bomo za udeležence pripravili topel obrok in razglasitev s podelitvijo medalj in priznanj najboljšim. Za vse udeležence bo na voljo tudi avtobusni prevoz iz Portoroža na startno prizorišče pred tekom. Cena je 5 EUR. Rezervacija s plačilom je obvezna. ZAGOTOVI SI NASTOP IN SE PRIJAVI

Povabite prijatelje in si skupaj zagotovite nastop na prelepem teku. V povezavi z otvoritvenim dogodkom na Šmartinskem jezeru v Celju tudi AKCIJSKA CENA za otvoritev sezone, ki velja le še nekaj dni

Se vidimo