Po 3. tekmi Celjske zimske lige, udeležba letos rekordna

248

Celjska zimska tekaško pohodniška liga ali na kratko CZTPL (več si lahko preberete TUKAJ) je v polnem razmahu in prave zime še nismo čutili. Danes celo sonce in brez oblačka. Mogoče je tudi to razlog, da je udeležba letos nadpovprečna in preko 100% višja kot lani v enakem obdobju. Ali so nove udeležence pritegnile bogate nagrade, ki jih bomo po vsakem kolu izžrebali med vsemi nastopajoči ali je bilo lepo vreme ali pa zgolj poizitivne informacije, ki jih udeleženci širijo med sabo od lani. Kakorkoli, mi smo veseli, da pripomoremo k vaši zagnanosti in tako se bomo trudili še naprej, do konca.

Trenutno točkovanje (ja, vsi udeleženci za nastope prejmejo točke, ki jih skrbno zlagamo v razpredelnice) in rezultati po dveh tekmah so že na voljo TUKAJ.

Slike sproti objavljamo na naši FB STRANI TUKAJ.

Veseli bomo vsakega novega udeleženca, tudi tiste, ki menijo, da niso profiji ali zagnani rekreativci, vse sprejmemo in razveseljivo je prav to, da je vsako tekmo kar precej novih obrazov. Lahko pa nekaj za boljšo formo naredite tudi sami in se pridružite našim vadbam, ki smo jih pričeli ravno s tem namenom, da vas tekom tedna še dodatno spravimo v formo. Skupni treningi v telovadnici v centru Celja, potekajo v torek in četrtek od 19.00-21.00 ure. Vabljeni vsi. Več info TUKAJ.

Naslednji teden je na sporedu bolj kratka in sladka etapa, s startom pri Gostilni Francl in ciljem na Celjski koči, kamor pridemo preko Grmade.

Vabljeni, start v nedeljo ob 11.00 uri.

Se vidimo