Po prvem kolu CZTPL, izžreban tudi bogat nagradni sklad za udeležence

610

Premierna Celjska zimska tekaško pohodniška liga je v polnem razmahu in za nami je že 1. kolo lige, ki so ga sestavljale 4 tekme. Obeta se hud boj za prva mesta tako v ženski kot tudi moški konkurenci, saj se lahko kar pogosto zgodi, da kateri izmed udeležencev ne pride, zboli ali je kako drugače odsoten na tekmi. Seveda ostali ne čakajo in hitro prevzamejo njegovo mesto na lestvici večnih.

Po končanem prvem kolu, se trase ponovijo in tako ta vikend ponovno startamo na prvi lokaciji, torej pri Splavarju poleg KAVARNE MIŠKO KNJIŽKO.

Ne pozabite, da v končni seštevek rezultatov štejejo najboljše 3 tekme na posamezni lokaciji s tem, da vse tekme v zadnjem, 4. kolu štejejo 50% več točk kot po navadi.

Vreme seveda vsako nedeljo ni sončno in lepo, zato je treba kar stisniti zobe in kljub včasih deževnem dnevu, obleči tekaško opremo in se pojaviti na startu. Zato prav vsem kapa dol za udeležbo in hvala, da s svojim nastopom podprete našo premierno zastavljeno ligo. Prav zato pa ste na posameznih lokacijah tudi nagrajeni s priboljški, toplim čajem, enolončnico ali sladicami, za katere poskrbijo partnerji tekem:

LOKACIJA 1, KAVARNA MIŠKO KNJIŽKO

LOKACIJA 2, KAVARNA IN SLAŠČIČARNA VALENTININ KOTIČEK

LOKACIJA 3, GOSTILNA FRANCL IN CELJSKA KOČA

LOKACIJA 4, KAVARNA IN PICERIJA ŠPICA

Hvala tudi ostalim sponzorjem, partnerjem in pokroviteljem, ki podpirajo ligo.

Prav zato smo za vas v sodelovanju s partnerji na lokacijah in pokrovitelji lige pripravili tudi bogat nagradni sklad. Prvi del smo izžrebali po končanem 1. kolu ostalo sledi naprej v naslednjih kolih in na koncu na finalnem dogodku na celjski Špici.

NAGRAJENCI SO OBJAVLJENI SPODAJ

Zatorej ne čakaj in se pridruži. Drugo kolo se prične ta vikend v nedeljo ob 11.00 uri, s startom pri Splavarju. Več info o trasah in prijave so na voljo TUKAJ. Se vidimo