Predstavi se celotni program športnega vikenda in podporniki dogodkov v Celju

1188

Z veseljem sporočamo, da so še zadnje finese za izvedbo naših športnih dogodkov v polni pripravi in komaj čakamo, da se vidimo.

PRIDOBILI SMO VSA DOVOLJENJA IN DOGODKI V CELJU, BODO ORGANIZIRANI TA VIKEND, 29. IN 30. MAJA

Točno 8 mesecev je minilo od kar smo nazadnje organizirali naše športne dogodke in verjemite nam, da nam je bilo izredno hudo in težko. Zato smo še posebej veseli, da se v teh čudnih časih še najdejo odgovorna podjetja, ki podpirajo šport in naše aktivnosti: Posebna zahvala gre naslednjim:

MESTNA OBČINA CELJE, DECATHLON, GRAFIKA ZLATEČAN, POCINKOVALNICA, ŠOTORI IN HALE OGIS, SEAT DREV, LADJICA REGINA, PARACELZUS, BL ŠPORT, BERK, BIKEFIT.SI, VODA VILA, PIZZERIJA OLIVA in mogoče še kdo, ki se bo pridružil na dan dogodka.

Posebna zahvala pa gre predvsem tudi vam, udeležencem, ki ste dogodke podprli s svojo prijavo in upamo, da tudi udeležbo. Veseli bomo vseh, ki bodo na prsih ali kolesih nosili in vozili številke iz naših dogodkov. Vsi ti udeleženci s tem pokažejo tudi spoštovanje do organizatorja in podporo izvedbi in za plačano startnino ste deležni vseh bonitet (prijavna vrečka, spremstva, organizacija…). V to je vloženo ogromno trdih ur dela, neprespanih noči, izpraznjenih mobitelov in izgubljenih živcev. Zakaj to počnemo? Enostavno zato, ker nam je šport pri srcu, smo v večini športniki, podpiramo isto misleče pa tudi drugačno misleče ljudi in člane ter se radi podružimo. Še posebej po dogodkih, za katere komaj čakamo, da se v celoti odprejo.

Navsezadnje udeležba na dogodkih pomeni tudi prijateljsko podporo drugim udeležencem in vsem, ki pri izvedbi dogodka pomagajo. Teh pa verjemite nam, ni malo. Naj jih naštejemo le nekaj:

policisti, motoristi, spremljevalci na kolesih, zdravstveno osebje, varnostniki, reditelji, vozniki spremljevalnih vozil, prijavna služba, gostinska služba, voditelji, DJ, volonterji, pomočniki na okrepčevalnicah…

HVALA VAM IZ SRCA

PROGRAM DOGODKOV, ki jih imamo ta vikend v Celju je sledeč:

SOBOTA 29.5.:

  • 12. BIKE FESTIVAL CELJE (30 km in 108 km) START 11.00 Lava 7, pri modri Ingradovi stavbi (prijave na dan dogodka od 8.30 dalje). Več info TUKAJ
  • 12. NOČNI TEK CELJE (5 km in 10 km) START 20.00, Savinjsko nabrežje (prijave na dan dogodka od 18.00 dalje) Več info TUKAJ.

NEDELJA, 30.5.:

  • 12. BIKE FESTIVAL CELJE (63 km in 151 km) START 10.00 Lava 7, pri modri Ingradovi stavbi (prijave na dan dogodka od 8.00 dalje). Več info TUKAJ.

Prijave na vseh dogodkih so odprte tudi na dan same izvedbe. Ne čakajte do zadnje minute in na prizorišča pridite pravočasno. Upoštevajmo navodila NIJZ in ohranjajmo čim večjo medsebojno razdaljo.

Pridobljena imamo vsa dovoljenja za izvedbo vseh dogodkov, kjer omejitev o udeležbi (preverjanj cepljenj, testiranj…) NE BO, zato vas vabimo, da se nam pridružite.

Se vidimo