PREMIERNO v Celju, Decathlon dnevi pohodništva

951

V okviru prvega dogodka po jesenskih počitnicah OGIS Ultra trail Savinja, ki bo 3. – 5. septembra, bomo letos v sodelovanju s trgovinami DECATHLON Slovenija, izvedli dvodnevni dogodek za pohodnike. Decathlonovi dnevi pohodništva bodo tako v soboto 4. septembra kot tudi v nedeljo 5. septembra. Na voljo bo 5 različnih pohodnih tras, primernih za vse stopnje pripravljenosti in vse starostne skupine.

Dogodek bo v celoti netekmovalen in namenjen tudi podjetjem kot vrhunski TEAMBUILDING za svoje zaposlene. Ne pozabite, da so vaši zaposleni vaše največje bogastvo in zdravje na delovnem mestu je najbolj pomemben segment tržnega gospodarstva.

Da bo dogodek še bolj približan udeležencem, smo starte tras za vas pripravili v poljubnem intervalu in sicer med 6.00 in 10.00 uro v soboto in tudi v nedeljo.

Kaj to pomeni? To pomeni predvsem, da boste lahko tisti zgodnji prišli na prizorišče prej, prevzeli svoj paket in se v miru odpravili na svoje trase. Tisti, ki pa še radi poležite, spijete v miru jutranjo kavico, pa boste prav tako uživali v druženju in okušanju celjskih pohodnih poti, le da boste startali malce kasneje. Prav tako možnost za ene v soboto in / ali druge v nedeljo. Zato še enkrat omenimo, da ta dogodek NI TEKMOVALEN in čas se NE MERI.

Trase, ki smo jih za vas pripravili so:

TRASA 1, v dolžini 9 km z 610 m višinske razlike (najvišje točke: Stari grad, Strelišče, Razgledni stolp)

TRASA 2, v dolžini 14.6 km in 850 m višinske razlike (najvišje točke: Stari grad, Strelišče, Razgledni stolp, Anski vrh)

TRASA 3, v dolžini 14.1 km, 1.050 m višinske razlike (najvišje točke: Stari grad, Grmada, Celjska koča, Razgledni stolp)

TRASA 4, (NAJLAŽJA) v dolžini 13 km in 340 m višinske razlike (najvišja točka: Brnica)

TRASA 5, v dolžini 25 km in 1.680 m višinske razlike (najvišje točke: Stari Grad, Grmada, Tovsti vrh, Celjska koča, Razgledni stolp, Anski vrh, Petriček)

Vse trase se pričnejo in končajo na Savinjskem nabrežju, na našem centralnem prizorišču, kjer se boste registrirali in ob poravnani startnini prejeli tudi bogat prijavni paket, ki bo vseboval:

  • nahrbtnik DECATHLON
  • športne nogavičke DECATHLON
  • spominsko majčko dogodka
  • mapo z vrisanimi trasami, okrepčevalnicami in navodili
  • bon za enolončnico
  • spominsko medaljo v cilju
  • spominsko diplomo v cilju

Prijavnina je enotna in znaša 15 EUR v plačani in potrjeni predprijavi pred dogodkom ter 20 EUR na dan dogodka. Popust za družine s 4 ali več udeleženci je 25%.

Vstopite v jesen z nami in naredite nekaj dobrega za svoje telo in svojo dušo.

Vabljeni