Preveri trenutno stanje v VIDIM Fatburn tekaškem pokalu, pred zadnjim tekom sezone

125

Večina slovenskih tekačev je ta vikend tekla Ljubljanski maraton. Vsekakor pa ta tek še ne pomeni konec sezone in tako je tudi pri nas. Nas čaka še finalni tekaški dogodek, ki bo tudi tokrat na celjski Špici. Tako bo 5. novembra na sporedu že 12. VEGE MALI MARATON, tek z razlogom, kjer bomo tokrat tekli na 6 km, 11 km, 14 km in 21 km. Seveda pa bomo nadaljevali tradicijo humanitarnosti in del sredstev iz startnin namenili društvom, ki se ukvarjajo z živalmi ali skrbijo za njih.

POZIV ZA PRIJAVO DRUŠTEV je še vedno odprt in s svojo predstavitvijo se lahko prijavite na naš e naslov info@fatburn.si. in kandidirate za DONACIJO. Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali maksimalno 5 društev, ki se bodo predstavili na dogodku in kasneje prejeli donacije.

Na spodnji povezavi pa je na voljo tudi že TRENUTNO STANJE V FATBURN TEKAŠKEM POKALU pred zaključnim dogodkom, ki bo lahko marsikaj spremenil. Potrudili smo se in pripravili lestvice v ženski in moški kategoriji za KRAJŠE TEKE in v ženski ter moški kategoriji za DALJŠE TEKE.

PREVERI STANJE TUKAJ

Za vse ostale info nas lahko kontaktirate na naš e naslov zgoraj.

SE VIDIMO V KRATKEM