Prijave za otvoritveni kolesarski dogodek sezone so odprte

916

Tradicionalni kolesarski dogodek v Celju, smo tokrat razširili na dva dneva in udeležencem ponudili možnost nastopa na 4 trasah primernih za vse starostne skupine in vse stopnje pripravljenosti. 12. Bike festival Celje bo 29.-30. maja z rezervnima terminoma 5.-6. junij in / ali 19.-20. junij. Rezervna termina bomo uporabili v primeru, da v prvem datumu razmere še ne bodo dovoljevale izvedbo tovrstnih dogodkov.

PROGRAM kolesarskega vikenda je sledeč:

SOBOTA: 30 km in 108 km,

NEDELJA 63 km in 151 km.

Trase ostajajo enake kot v letu 2020. PRIJAVE SO ODPRTE in svoj nastop na dogodku si lahko zagotovite s prijavo TUKAJ.

Na naši FB STRANI Bike festival Slovenija si lahko v nagradni igri zagotovite GRATIS STARTNINE ali nahrbtnike in kolesarske nogavice, ki jih podeljujemo v sodelovanju s športno trgovino DECATHLON. Obišči FB stran in sodeluj.

Kot zanimivost pa na dogodek povabimo tudi vse tiste, ki so že bili prijavljeni na dogodek GRAN FONDO PORTOROSE in BIKE FESTIVAL PORTOROŽ, ki v letu 2020 zaradi epidemije nista bila izvedena. Startnino lahko BREZPLAČNO PRENESETE na naš dogodek. To naredite tako, da nam javite vaše podatke in izpolnete prijavnico za Bike festival Celje, ki jo bo naša ekipa takoj, ko preverimo podatke tudi potrdila.

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu, seveda z upoštevanjem vseh trenutno veljavnih ukrepov in priporočil.

Vabljeni