Prvi del tekmovanj v sezoni, uspešno za nami

427

Otvoritveni kolesarski dogodek sezone BOROTALCO GRAN FONDO PORTOROSE in otvoritvena tekaška dogodka SEAT DREV VELIKONOČNI TEK OKROG ŠMARTINSKEGA JEZERA ter RIO MARE PARENZANA MARATHON so uspešno za nami.

Preko 2000 udeležencev je teklo in kolesarilo z nami, kar kaže da se rekreacija vrača na stare tire in udeleženci že komaj čakajo športne dogodke. Lepo vreme je seveda predpogoj za izvrstno udeležbo in tega je bilo na naših dogodkih največ. Veseli pa smo tudi pohval in čestitk, ki so jih vsi dogodki po vrsti prejeli s strani udeležencev in obiskovalcev. Tu se vam res iskreno zahvaljujemo in obljubljamo, da bomo v tem ritmu nadaljevali še naprej.

Reportaže s slikami si lahko ogledate in preberete na povezavah spodaj:

Sezono rekreacije nadaljujemo v celjski regiji, saj se nezadržno bližajo dogodki v okviru MESECA ŠPORTA V KNEŽJEM MESTU, ki ga bo Celje gostilo od 10. maja pa vse do 12. junija. Program dogodkov je sledeč:

štafetni tek za podjetja in organizacije kot promocija zdravja na delovnem mestu

tradicionalni vzpon na najbolj priljubljeno celjsko točko se vrača v novem formatu

tradicionalni tekaški spektakel v centru mesta s trasami na 5 km in 10 km

največji kolesarski dogodek na štajerskem tudi tokrat v dveh dneh s trasami za vse starostne skupine in vse stopnje pripravljenosti

priljubljeni otroški dogodek, kjer najmlajši premagujejo ovire na različnih trasah

največja blatna in vodna zabava v mestu, primerna za mlade in mlade po srcu

Izberite svoj dogodek in se nam pridružite. Še več, pozovite zaposlene v podjetju in nagovorite svoje vodje, da podprejo promocijo zdravja na delovnem mestu, ki jo lahko uspešno izvajate na naših dogodkih.

Saj veste bolj kot se gibamo, bolj smo zdravi, veseli, polni energije in nič nas ne more presenetiti 😉

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu.

Vabljeni