Prvi nočni tek sezone, postregel z rekordnimi časi na krajši in daljši trasi

808

Ko je vreme kazalo, da bodo res hude nevihte s točo in nalivi, nas je v Celju 2 urci pred tekom pričakalo par kapljic dežja. In še te so padle tako, da je poleg sijalo sonce in nam ni bilo hudega. Prizorišče smo imeli pripravljeno, čakali smo samo še naše zveste tekače in tekačice, ki so tudi tokrat prišli iz vseh koncev Slovenije.

Malce smole smo imeli s tem, da se je naš dogodek pokrival z največjim letošnjim tekaškim dogodkom, ki je v Radenci potekal na isti dan. Kljub temu pa to mnoge ni zmotilo, saj so tekli kar na obeh tekih in dokazali, da je vse mogoče in se vse da.

Trase v Celju veljajo za najhitrejše, saj vzponov praktično ni in celotna trasa poteka ob Savinji, s startom in ciljem na savinjskem nabrežju s prelepim pogledom na Stari grad, največjo celjsko znamenitost.

Letošnji časi, ki so jih dosegli najhitrejši so bili vrhunski in venček najhitrejših tako na krajši 5 km trasi, kot tudi daljši 10 km trasi je v cilj praktično prišprintal.

REZULTATI SO NA VOLJO SPODAJ:

Čestitke vsem nastopajočim in hvala za udeležbo.

Nekaj slik iz dogodka je že na voljo na naši FB STRANI TUKAJ.

Ostale slike bomo objavili tekom jutrišnjega dne, ko jih naši fotografi tudi uredijo.

Naslednji nočni tek je v Medvodah, 4. junij. Prijava TUKAJ.

Tekaški spektakel pa pripravljamo v Mariboru, 18. junija, ko bomo v okviru Maribor sport festa, 3 dni razgibavali štajersko prestolnico in ponovno tekli na DECATHLON 4. NOČNI TEK MARIBOR 5 km in 10 km.

PRIJAVE SO NA VOLJO TUKAJ

Se vidimo