S finalnim dogodkom, zaključili premierno Celjsko zimsko tekaško pohodniško ligo

709

Preko 400 nastopov, na 16 tekmah, od novembra do maja, na štirih priljubljenih celjskih lokacijah, je projekt, ki smo ga poimenovali Celjska zimska tekaško pohodniška liga in je bil zaključen to, sončno nedeljo.

Poseben točkovalni sistem in vztrajnost udeležencev sta naredila ligo zelo zanimivo, saj se v nekaterih delih do zadnje tekme ni vedelo kdo bo na stopničkah.

Med udeležence smo že na dogodkih po posameznem kolu izžrebali lepe in vredne nagrade. Skupno pa smo razdelili za preko 2.800 EUR nagrad.

Ligo sta v absolutni moški in absolutni ženski konkurenci osvojila DAVID PLEVNIK in TAMARA RAVNAK, ki sta poleg najvišjega števila točk prejela tudi VREDNOSTNE BONE DECATHLON za rekord trase (David 1x, Tamara pa kar 4x).

Vsa točkovanja, rezultati, rekordi in galerije so na voljo na naši spletni strani TUKAJ. Veselimo se, da je bila liga odlično sprejeta in že delamo plane za ligo 2022/2023, ki se bo predvidoma začela v sredini novembra, konec leta.

Hvala vsem pokroviteljem lige in partnerjem na lokacijah. Brez vas bi ligo težko izpeljali, zato se vam iz srca zahvaljujemo za podporo.

Hvala vsem za udeležbo in vzdrževanje kondicije. Zdaj ste pripravljeni na sezono tekov, ki se začne v kratkem. Seznam NAŠIH TEKAŠKIH dogodkov v prvem delu sezone je na voljo spodaj.

  • SEAT DREV 11. VELIKONOČNI TEK, 4.4 km in 10 km, več info TUKAJ
  • RIO MARE 4. PARENZANA MARATHON, 6 km, 13 km in 21 km, več info TUKAJ
  • BIZNIS RUN CELJE, 10 km, več info TUKAJ
  • 21. JURIŠ NA GRMADO, 4 km, več info TUKAJ
  • 11. NOČNI TEK CELJE, 5 km in 10 km, več info TUKAJ
  • 4. NOČNI TEK MARIBOR, 5 km in 10 km, več info TUKAJ

VABLJENI