Picture6
Picture7
Picture5
Picture3
Picture2
Picture8

TEAMBUILDING podjetja za svoje zaposlene uporabljajo že od nekdaj. Bodisi za dvig razpoloženja, popestritev napornega delavnika ali pa le za druženje in globlje spoznavanje zaposlenih, ki ga s kvalitetnim programom povzdignemo na višji nivo.

MI vam ponujamo teambuildinge na obali, saj menimo da slovensko morje in klima, ki ju lahko doživimo v Portorožu, Piranu, Seči in Sečovljah, dodatno napolnijo baterije Vašega kadra s povsem novo, svežo energijo.

Druženja za podjetja in organizacije, lahko trajajo le popoldan po službi, lahko se rezervira celoten dan namenjen “dogodku”. Za posebej zahtevne stranke, lahko rezerviramo tudi vikend na obali.

Verjemite nam, da boste po izbranih aktivnostih napolnjeni s pozitivno energijo in kos novim izzivom, ki vas čakajo na delovnem mestu.

Spodaj predstavljamo sklope, primere, ki jih lahko po mili volji kombiniramo, nadgrajujemo in prilagajamo vašim željam.

Picture1

Ogled zgodovinskega in turistično najbolj zanimivega bisera na obali, je lahko z našimi izkušenimi vodiči pravo doživetje. Ne smemo zamuditi:

 • ogled obzidja in vrhunski razgled z vrha Pirana
 • rt Madone in skulptura, ki meji že skoraj na perfekcijo
 • kavice na prelepem Tartinijevem trgu
 • ozke ulice in starodavne hiše, ki dajejo občutek domačnosti

Obstaja pa še seveda precej več pomembnih znamenitosti, ki si jih lahko bežno ali do potankosti ogledamo skupaj.

Ogled centra Portoroža in slikanje na promenadi, je lahko le eden od številnih spominkov, ki jih boste odnesli domov. Ne smemo pa seveda zamuditi ogleda:

 • Hotela Kempinski
 • Playe na začetku promenade
 • Sladoleda v Cacao in
 • kopanja v morju na luksuzni plaži Meduza

Mogoče vas očara le veličasten razgled na Hrvaško obalo iz vrha ploščadi nad Hotelom Bernardin, nikoli se ne ve.

Picture2
Picture3

Voden ali samostojen obisk solin je lahko vrhunsko doživetje. V krajinskem parku obstajajo tako sprehajalne kot kolesarske poti. Na voljo je verjeli ali ne tudi športni ribolov. Vsa varstvena območja so označena in razdeljena po sklopih. Ali ste vedeli, da se sol dela pozimi? Obstajata tako območje kristalizacije, kot območje izhlapevanja. Še več boste lahko izvedeli na predavanjih, ki so organizirana za skupine. Za tiste najbolj zahtevne pa seveda, edinstveni center na prostem, Thalasso spa Lepa Vida. Mesto, kjer se luksuz pomeša s tradicijo. Vredno ogleda.

S kolesom pravijo, da se pride dlje kot peš. Še dlje, pa se lahko podate z električnim kolesom. Za naše goste sta vedno na voljo obe vrsti koles, ki so redno tehnično servisirana in pregledana. Po potrebi pa včasih tudi na terenu kaj popravimo. Naši kolesarski vodniki so izkušeni kolesarji, polni zanimivih zgodb in prigod in preživet čas z njimi mine zelo hitro. Ogledamo si lahko skrite obalne kotičke z neverjetnimi razgledi. Se spustimo po tunelih starodavne Parenzane in zapeljemo vse do slovensko hrvaške meje. Gre se seveda tudi preko meje. Za lažje poganjanje priporočamo postanke s pokušino lokalnih dobrot in pijače. Zatorej velja pravilo: združimo prijetno s koristnim.

Picture4
Picture5

Vožnja z barko predstavlja najbolj zanimiv del teambuildinga. Na voljo so vožnje iz Portoroža do solin, Mesečevega zaliva, Pirana ali Izole in tri vrste piknikov. Vmes bodo naši gostitelji s svojimi zgodbicami in šalami poskrbeli za vrhunsko vzdušje. Na voljo so vožnje, ki vključujejo samo oglede lokacij. Nadgradimo pa jih lahko z mesnim piknikom, ribjim piknikom, kopanjem ali all inclusive ponudbo z lignji, bakalarjem, brancinom in neomejenimi količinami solat in pijače, po kateri boste sposobni samo še za ležanje na plaži.

Relaksacija na Osrednji plaži v centru Portoroža je sestavni del teambuildinga. Malo relaksa, nikoli ne škodi pravijo. Brisača na mivki ali na travi, v vodi počasi ali s skokom iz pomola. Da pa ne bomo samo počivali in lenuharili, sta na voljo dve odbojkarski igrišči, kjer se bomo pomerili v “beach volleyu. Par korakov stran je Center vodnih športov, kjer bodo na voljo kanuji, supi in jet skii z izkušenimi inštruktorji in zanesljivo opremo. Ko nam bo prevroče bomo šli na sladoled v bližnji Cacao. Če nas premaga vročina, pa si bomo v enem izmed lokalov privoščili osvežilno ledeno limonado, s pogledom na morje.

Picture8
Picture6

Nekaj je treba pojesti in nekaj je potrebno tudi spiti. Prazne vreče ne stojijo pokonci. Tekom dneva si lahko privoščimo nekaj lažjega, mediteranskega, sezonskega. Seveda so na voljo še vedno tudi pizze in meso na žaru, ki ga naši partnerji pripravijo najbolje. Vrhunec bo seveda skupna večerja, ki jo lahko pripravimo v posebnem morskem stilu, ga združimo s podelitvijo simboličnih nagrad in daril ter ga začinimo z glasbo in zabavnim delom, kjer se še enkrat vsi sprostimo do konca. Del teambuildinga, ki si ga vsi NAJBOLJ ZAPOMNIJO.

Dan zaključimo z vrhunsko relaksacijo, ki jo za vaše zaposlene pripravimo z našimi preizkušenimi, priznanimi in certificiranimi vaditeljicami, ki bodo poskrbele za:

 • sproščanje
 • streching
 • dihalne vaje
 • joga vaje
 • pilates vaje
 • po potrebi bodo odgovorile tudi na vsa vaša vprašanja in podale ustrezne predloge in odgovore
Picture11

KJE SE DOBIMO, KJE ZAČNEMO IN KJE KONČAMO? No, vse to lahko tudi drugje 🙂

Preverite razpoložljivost naše ekipe in kapacitet, pozanimajte se o dodatnih sklopih aktivnosti in prilagodite dogodek vašim željam.
MI smo tu za VAS.

Vse info in povpraševanja nam lahko posredujete na e naslov: prireditve@fatburn.si ali nas enostavno pokličete tel: 041/346-346