Testni dogodek OGIS Ultra trail Savinja, uspešno za nami

1538

V času pandemije tudi naš premierni dogodek, ki je bil planiran za vikend 29.-31. maj ni bil izjema, zato smo ga prestavili na prvi vikend v septembru. Natančneje 4.-6 septembra, ko bo Celje z širšo okolico gostilo svoj prvi TRAIL DOGODEK V REGIJI.

Da pa udeležence in potencialne nastopajoče malce spodbudimo v teh turobnih, epidemioloških hudih časih, smo izvedli testni dogodek na istih trasah, ki bodo na sporedu jeseni. Udeleženci so si lahko ogledali in se pomerili med ostalimi udeleženci, na petih trasah: 9 km, 15 km, 25 km, 53 km in 84 km.

Nekaj udeležencev je startalo ob 6.00 uri, ko so se podali na 84 km dolgo traso. Ostali pa ob 8.00 na krajše trase.

Za popolno presenečenje pa je poskrbela skupina štirih naših najbolj zagriženih promotorjev, ki se je na pot odpravila ob 22.00 uri v petek 29. maja, ko je bil planiral uradni start prestavlčjenega dogodka za 84 km in 114 km trasi. V noč in z lučkami na glavi, so se podali po najtežjem delu trase 114 km in na cilj po slabih 90 km s skoraj 5000 višinskimi metri, prišli v soboto ob 17ti uri. Poklon in vsaka čast, carji ste 🙂

V cilju, na celjski Špici, kjer je bil tudi start TESTNEGA DOGODKA, smo za vse pripravili toplo enolončnico. Na voljo pa so bili tudi tuši in garderobe. Najlepši kajakaški center v Evropi, poleg vrhunske lokacije, ponuja res vse in smo veseli, da naš dogodek s predsednikom Dušanom Kondo na čelu, podpirajo v celoti.

Seveda pa vam lahko na hitro predstavimo tudi uradno majčko dogodka, katere vzorec že imamo in bo v prijavni vrečki razveselila vse, ki se bodo premiernega dogodka tudi udeležili. Majčka je funkcionalna-tekaška in na voljo bodo tako moške kot ženske različice :).

Na PREMIERNI dogodek se lahko prijaviš na URADNI SPLETNI STRANI TUKAJ.

URADNA MAJICA DOGODKA “Ogis Ultra trail Savinja 2020

Celotno poročilo, slike, video material in informacije iz testnega dogodka so že na voljo na naši FB STRANI DOGODKA TUKAJ.

Povratne informacije udeležencev iz tras, slike iz dogodka in spodbudne besede, nam zelo pomagajo, da bomo lahko septembra dogodek kvalitetno izpeljali.

Hvala vsem za udeležbo in se vidimo v kratkem, ko nadaljujemo z našimi oglednimi turami, promocijskimi dogodki in druženji.

Vabljeni