PREMIERNI Trail Velika planina, kljub dežju in mrazu, ni razočaral

425

Kljub drugačni napovedi (veter, oblačno, sonce), je bilo TOKRAT na Veliki planini res noro. Dež cel mili božji dan, veter, ki je trgal transparente in temperature na trenutke pod 5 stopinj. Vsi, ki ste bili tokrat z nami, STE ZMAGOVALCI.

Bravo in čestitke vsem, res ste TOP. Nekaj slik je na voljo v novičkah na naši FB strani TUKAJ, ostale uredimo in objavimo te dni, ko jih prejmemo od naših fotografov in pomočnikov na trasi.

GALERIJA SLIK 1. DEL JE NA VOLJO TUKAJ IN TUKAJ 2 .DEL

Do takrat pa topel čaj in počitek ter regeneracija v TERMAH SNOVIK, ki so za vsakega prijavljenega udeleženca zagotovile karto za njihove prekrasne bazene. To ste si več kot zaslužili.

Čestitke vsem 110+ registriranim udeležencem, ki so se tokrat podali na 3 trase. Vsi ostali ste se bodisi ustrašili slabega vremena ali pa odjavili, ko smo dogodek prestavili za 1 dan.

Verjemite nam, da v soboto, ko je bil dogodek sprva planiran, dežja ni bilo, je bila pa tako gosta megla , da bi se ob izvedbi vsi pogubili po Veliki planini, takšno je bilo namreč stanje na trasah, ko smo jih označevali. Naša odločitev za prestavitev je bila tako upravičena in pravilna.

Smo pa razglasitev izvedli s pomočjo direktorja Velika Planina uradna stran kar v Gostišče Zeleni Rob, kjer je bilo vzdušje domače saj je bilo suho in toplo:

REZULTATI:

KRATKA TRASA 13.5 km: https://www.arrowliveresults.com/TrailVelikaPlanina136kmk…

DOLGA TRASA 29.5 km: https://www.arrowliveresults.com/TrailVelikaPlanina293kmd…SE VIDIMO

Sedaj pa par dni počitka in regeneracije ter novim izzivom naproti.

Hvala vsem partnerjem za podporo dogodka in pomoč pri izvedbi: OBČINA KAMNIK, VELIKA PLANINA, TURIZEM KAMNIK, DECATHLON, AVTOCENTER FRIMOBIL, TERME SNOVIK, SPORTFULL, GRS VELIKA PLANINA, VIDIM očesni center, GRAFIKA ZLATEČAN, POCINKOVALNICA, HABECO, SHARK, BROLINE.

OPOMNIK!!

Vabljeni na raztekec v PORTOROŽ že ta vikend, ko gostimo tradicionalni RIO MARE 6. NOČNI TEK PORTOROŽ na trasah 5 km in 10 km. Idealna lokacija za malce rekreacije in sprostitve po napornem vikendu. PRIJAVIŠ MED 420+ REGISTRIRANIMI UDELEŽENCI, SE ŠE VEDNO LAHKO TUKAJ.

SE VIDIMO