Uvodni HABECO Biznis run, bo na celjski Špici

1105

Na svoj račun bodo prišli tudi zaposleni v podjetjih in organizacijah, ki se bodo lahko prvič po zdravstveni krizi, udeležili prvega izmed štirih dogodkov serije, namenjenih zaposlenim v podjetjih in organizacijah.

Po lanski premierni izvedbi v knežjem mestu in odličnem vzdušju ekip, se letos ponovno vračamo na “kraj zločina”, na celjsko Špico.

2. HABECO BIZNIS RUN CELJE bo na sporedu v petek, 19. junija.

Kaj sploh BIZNIS RUN je? Biznis run je štafetni tek za podjetja in organizacije, kjer udeleženci v ekipah 2, 3, 4 ali 5 članov pretečejo ali prehodijo traso 10 km. Torej če je 5 članska ekipa, vsak udeleženec odteče svoj del 2 km, preda štafeto drugemu udeležencu, ki odteče 2 km in tako naprej do petega udeleženca, ki s štafetno palico slavnostno priteče v cilj. Generalni pokrovitelj dogodka HABECO promocijska darila, za udeležence zagotavlja tudi vrhunske spominske majčke, ki bodo krasile vsako prijavno vrečko.

Startno ciljno prizorišče je tudi mesto predaje štafet in prav tam sotekmovalci in gledalci spodbujajo svoje in druge štafete.

Na voljo so GALERIJE iz lanskega dogodka in sicer:

GALERIJA 1

GALERIJA 2

GALERIJA 3

Bistvo dogodka je TEAMBULDING in DRUŽENJE ter PROMOCIJA ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU. Prav zato imamo vsled tega pripravljen tudi pester kulinarični in glasbeni program ter druženje.

Vrhunska lokacija na celjski Špici in neokrnjena narava, ponujata pravo kuliso za izvedbo dogodka, zato vas vabimo, da sestavite svojo ekipo in se prijavite na naši spletni strani TUKAJ.

Prijave so odprte