Venček najhitrejših, z rekordnimi časi preko Grmade do Celjske koče

1068

Tradicionalni Juriš na Grmado, je bil tokrat speljan v novem formatu, ki smo ga najprej preizkusili na Celjski zimski tekaško pohodniški ligi, sedaj pa tudi s prireditvijo organizirano v okviru Meseca športa v knežjem mestu.

Vrhunsko vreme in odlični pogoji so pripomogli k rekordnim časom, ki so jih udeleženci dosegli na naši kar zahtevni trasi. Veseli smo, da se je na dogodek vrnil definitivno eden izmed najboljših slovenskih gorskih tekačev, ki še sedaj drži rekord do Grmade s časom 16 minut in 50 sekund. Tudi tokrat ni imel konkurence in je ponovno postavil svojevrsten mejnik. Bravo MIRAN CVET in čestitke za zmago.

Najhitrejši med moškimi so si pridobili naziv KRALJ GRMADE in so:

  • Miran Cvet 24.39
  • Matjaž Tanjšek 29.59
  • Andrej Cvikl 30.41

Najhitrejše med ženskami KRALJICE GRMADE so dosegle vrhunske čase:

  • Kristina Jazbec 37.44
  • Nia Dobrijevič 42.36
  • Rasta Vrečko 51.38

VSI REZULTATI SO NA VOLJO TUKAJ:

ABSOLUTNO

KATEGORIJE

Čestitke tudi vsem ostalim udeležencem, predvsem najmlajšim iz Smučarskega kluba Celje, ki so tokrat dokazali, da se lahko kljub mlajšim letom, uspešno spopadejo z enim izmed najbolj zahtevnih klancev na celjskem.

Zahvala pa gre seveda tudi osebju CELJSKE KOČE, za odličen golaž in pomoč pri izvedbi dogodka in pa seveda uradni avtohiši dogodka SEAT SERVIS DREV, ki je za zmagovalca zagotovilo glavno nagrado, VIKEND NAJEM VOZILA SEAT. Nagrade za najhitrejše v kategorijah je tokrat zagotovil DECATHLON, ki je na dan dogodka sodeloval tudi pri izvedbi rolanja CELJU SE ROLA, ki smo ga pripravili na parkirišču pred Gostilno Francl v Zagradu.

Hvala tudi vsem ostalim pokroviteljem in partnerjem, ki podpirajo naše dogodke. Ostale slike bodo na voljo na naši FB STRANI TUKAJ.

Ta vikend je na sporedu DECATHLON 13. NOČNI TEK CELJE v soboto 21. maja, s startom ob 20.00 uri na savinjskem nabrežju. Danes je ZADNJI DAN za cenejše prijave. KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO.

Ostali dogodki v Mesecu športa so v letaku na voljo spodaj.

Se vidimo