AKTUALNE INFORMACIJE

 • Čestitke vsem udeležencem, liga za to sezono je zaključena
 • Slike iz finalnega dogodka so na voljo na naši FB STRANI TUKAJ
 • Rezultati 4. tekme 4. kola so že na voljo SPODAJ
 • Osveženi REKORDI TRAS so že na voljo SPODAJ
 • Vsi skupni časi, vseh tekem, so že na voljo SPODAJ
 • Vsa skupna točkovanja so že na voljo SPODAJ
 • Seznam nagrajencev po 3. kolu je objavljen na naši FB STRANI TUKAJ

OPIS CELJSKE ZIMSKE TEKAŠKO POHODNIŠKE LIGE

PREDSTAVITEV: Celjska Zimska Tekaško Pohodniška Liga ali na kratko CTZPL bo potekala od nedelje 14. novembra, do vključno nedelje 13. marca, ko bo finalni dogodek na celjski Špici. Liga je namenjena tako starejšim, mlajšim, tekačem, pohodnikom kot tudi vsem rekreativcem in tekmovalcem. Vabljene ste seveda tudi ženske.

TRASE: v sklopu lige so na voljo 4 različne trase, 4 kola in 16 tekem. Ali drugače povedano, vsak teden bo start na drugi lokaciji, ki se po 4 tekmah (enem kolu) ponovijo. Trase so objavljene spodaj. Na voljo so tudi GPX datoteke posameznih tras, ki si jih lahko prenesete na mobilne naprave ali ure.

MERITVE: Na startu in v cilju bomo merili čas udeležencev. Rezultate bo možno videti na prizorišču. Na spletu jih bomo objavljali tekom dneva, po tekmi. Meritve bodo ročne. Točkovanja bomo objavljali sproti in sicer v tednu do naslednjega dogodka.

BISTVO LIGE je predvsem druženje in skupni treningi, tekme, ki bodo pomagali razbiti monotonost zimskega trening obdobja, zato bo liga organizirana VSAK TEDEN, z izjemo dveh terminov in sicer 2. januarja in 13. februarja, ko lige ne bo. Liga se bo odvijala ob nedeljah s startom ob 11.00 na dotični lokaciji.

PRIJAVE: Cena za posamezni nastop na ligi je 5 EUR. Prijave na dan dogodka bodo odprte 30 minut pred startom in vse do starta na posamezni lokaciji. Prijave boste lahko izpolnili tudi preko spleta. Cena bo enaka. Prijave za vsako posamezno tekmo bodo na voljo 1 dan po končani prejšnji tekmi. Na voljo je tudi sezonska karta za katero boste z 20% popustom odšteli 64 EUR (redna cena 80 EUR). Sezonska karta vključuje tudi nahrbtnik s spominsko majico CZTPL.

ORGANIZATOR: Startnino za nastope nakažete na TRR organizatorja: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, Kocenova ulica 4, 3000 Celje, TRR: SI56 6100 0002 5168 937, SKLIC: SI00 14112021. Če potrebujete predračun ali račun za plačilo startnine s strani podjetja/kluba ali, če nakazujete za druge udeležence, nam podatke posredujte na naš e naslov: info@fatburn.si.

PLAČILO Z BON 21: pomembno za vse tiste, ki bonov še niste porabili. Sezonsko karto v višini 64 EUR je možno plačati tudi z boni. KAKO KORISTIM BON21 IN KAKO POTEKA POSTOPEK?

 • BON21 si lahko prenesete TUKAJ.
 • izpolnete obrazec in ga poskenirate ali slikate.
 • skupaj s kopijo osebne izkaznice ali potnega lista pošljete na naš mejl info@fatburn.si.
 • izpolnite prijavo za dogodek.
 • po prejemu zahtevanih dokumentov, bomo vašo prijavo za celo sezono tudi potrdili. O tem boste obveščeni po mejlu.

NAGRADNI SKLAD v višini 2.800 EUR+ smo razdelili v tri dele in sicer po sledečem ključu:
Mesečni nagradni sklad (v višini 500 EUR) bomo izžrebali po vsaki 4. tekmi, kjer bomo med vsemi sodelujočimi v štirih tekmah kola, izžrebali bogate nagrade: vrednostni boni DECATHLON v vrednosti 100 EUR, 2X vrednostni bon GOSTILNA FRANCL v višini 50 EUR, 5X vrednostni bon VALENTININ KOTIČEK, 5X nagrada ŠPICA, 3X BON SLADICA KAVARNA MIŠKO KNJIŽKO, 2X startnina VELIKONOČNI TEK OKROG ŠMARTINSKEGA JEZERA, 2X startnina NOČNI TEK CELJE, 2X startnina ULTRA TRAIL SAVINJA, 2X startnina NOČNI TEK PORTOROŽ, 2X STARTNINA VEGE TEK, 5X VREDNOSTNI BON masaža.
Najhitrejše čase absolutno na posameznih trasah bomo nagradili z vrednostnim bonom DECATHLON v višini 50 EUR. Torej 4×50 EUR (skupaj 200 EUR) bomo razdelili na finalnem dogodku med najhitrejše posameznike na dotičnih trasah.
Skupni zmagovalci v točkovanju med moškimi in med ženskami, si bodo razdelili nagradni sklad v vrednostnih bonih DECATHLON v višini 600 EUR in sicer 1. MESTO (vrednostni bon za 150 EUR), 2. MESTO (vrednostni bon za 100 EUR), 3. MESTO (vrednostni bon za 50 EUR).

Nagradni sklad se veča iz dneva v dan in upamo, da se bo do finalnega dogodka še povečal. Odzivi na premierno ligo so dobri in naredili bomo vse, da se CZTPL nadaljuje tudi v prihodnje in tako omogočimo pestro športno dogajanje v knežjem mestu.

TOČKOVANJE bo potekalo v absolutni razvrstitvi med moškimi in absolutni razvrstitvi med ženskami in sicer po ključu, ki je na voljo TUKAJ: SISTEM TOČKOVANJA. Štele bodo najboljše 3 uvrstitve. Tekmovanja v četrtem, zadnjem kolu bodo štela 50% več točk.

KATEGORIJE: Točkovanje bo potekalo v absolutni moški in absolutni ženski kategoriji. Pripravili pa smo tudi točkovanje v treh moških kategorijah ( do 35 let, 36 let do 45 let, 46 let in več) ter dveh ženskih kategorijah (do 45 let, 46 let in več).

Deli s prijatelji in jih povabi na PREMIERNO ligo v Celje.

REZULTATI

REKORDI TRAS MOŠKI

null

null

null

null

REKORDI TRAS ŽENSKE

null

null

null

null

SKUPNO TOČKOVANJE ABSOLUTNO

SKUPNO TOČKOVANJE KATEGORIJE ŽENSKE

SKUPNO TOČKOVANJE KATEGORIJE MOŠKI

VSI ČASI PO TRASAH

1. TRASA, SPLAVAR

DATUMI TEKEM: nedelja, 14.11., 12.12., 16.1., 20.2.

LOKACIJA STARTA IN CILJA: Kavarna Miško knjižko, pri Osrednji knjižnici

URA STARTA: ob 11.00 uri

DOLŽINA: 7.9 km

VIŠINSKA RAZLIKA: 164 m

2. TRASA, KAVARNA VALENTININ KOTIČEK

DATUMI TEKEM: nedelja, 21.11., 19.12., 23.1., 27.2.

LOKACIJA STARTA IN CILJA: Kavarna in slaščičarna Valentinin kotiček v Polulah

URA STARTA: ob 11.00 uri

DOLŽINA: 9.6 km

VIŠINSKA RAZLIKA: 506 m

3. TRASA, GOSTILNA FRANCL

DATUMI TEKEM: nedelja, 28.11., 26.12., 30.1., 6.3.

LOKACIJA STARTA: Parkirišče pri Gostilni Francl v Zagradu

LOKACIJA CILJA: Celjska koča (preko Grmade)

URA STARTA: ob 11.00 uri

DOLŽINA: 3.5 km

VIŠINSKA RAZLIKA: 472 m

4. TRASA, ŠPICA

DATUMI TEKEM: nedelja, 5.12., 9.1., 6.2., FINALNA TEKMA 13.3.

LOKACIJA STARTA IN CILJA: Kavarna in picerija Špica

URA STARTA: ob 11.00 uri

DOLŽINA: 10.8 km

VIŠINSKA RAZLIKA: 275 m

Za vsa vprašanja in možnosti sodelovanja smo vam na voljo na: info@fatburn.si

GLAVNI POKROVITELJ

POKROVITELJI