BIOSTEEL 17. Novoletni skok v morje, ponovno napolnil Portorož

350

Dogodek, na katerega smo čakali dobesedno 1095 dni, je uspešno za nami. Tradicionalni BIOSTEEL 17. Novoletni skok v morje je tokrat minil v vrhunskih razmerah z rekordnimi temperaturami morja. Preko 14 stopinj v vodi in preko 14 stopinj na kopnem je bilo dovolj, da se je dogodka udeležilo 445 udeležencev, ki jih je na kopnem bodrilo preko 4.000 gledalcev.

Sicer ni bilo sončnega vremena brez oblačka, kot smo ga vajeni iz preteklosti, je bil pa ta dan še najlepši dan v zadnjih 14 dneh in tudi en dan po dogodku je Portorož zajela megla, oblaki in rosenje. Imeli smo srečo, ampak sreča spremlja hrabre in vztrajne.

Najbolj pozitiven dogodek je za nami in tako smo srečno in uspešno začeli novo leto 2023. Vsem skupaj želimo veliko zdravja in osebne sreče, predvsem pa volje in zagnanosti, ki je potrebna za udeležbo in udejstvovanje na športnih dogodkih.

Vse slike in reportaže so na voljo na naši FB STRANI TUKAJ. Prav tako smo že odprli prijave za dogodek v 2024 in svoj nastop si lahko zagotoviš TUKAJ.

Mi pa smo že prav tako v polnih pripravah za prihajajoče dogodke in Zimsko ligo, s katero nadaljujemo že ta vikend.

Preveri koledar naših športnih dogodkov TUKAJ, označi si datume in se vidimo.

SREČNO