Slika1
Slika9
Slika7
Slika4
Slika3
Slika5

TEAMBUILDINGE

organizirajo podjetja za svoje zaposlene že od nekdaj, bodisi za dvig razpoloženja, popestritev napornega delavnika ali pa le za druženje in globlje spoznavanje zaposlenih, ki ga s kvalitetnim programom dvignemo na višji nivo.

Ponujamo vam zanimive teambuildinge na obali, saj menimo da slovensko morje in klima, ki ju lahko doživimo v Portorožu, Piranu, Seči in Sečovljah, dodatno napolnijo baterije vaših zaposlenih s povsem novo, svežo energijo.

Druženja za podjetja in organizacije, lahko za vas organiziramo v popoldanskem času, po službi, lahko si za dogodek rezervirate cel dan. Posebno zahtevnim strankam, pa lahko omogočimo in pripravimo program tudi za cel vikend na obali.

Verjemite, po posebej za vas izbranih in doživetih aktivnostih, boste napolnjeni s pozitivno energijo in tako lažje kos novim izzivom na vašem delovnem mestu.

Spodaj predstavljamo sklope, primere organiziranih motivacijskih srečanj ki jih lahko po želji prilagajamo, kombiniramo ali nadgrajujemo.

Slika6

Ogled zgodovinskega in turistično najbolj zanimivega bisera na obali, je lahko z našimi izkušenimi vodiči pravo doživetje. Ne smemo zamuditi:

 • ogled veličastnega obzidja in vrhunskega razgleda z najvišje točke Pirana,
 • rta Madone in skulpture, ki meji že skoraj na perfekcijo,
 • kavice na prelepem Tartinijevem trgu,
 • ozki ulic in starodavnih hiš, ki dajejo občutek domačnosti

Obstaja pa še seveda precej več pomembnih znamenitosti, ki si jih lahko bežno ali do potankosti ogledamo skupaj.

Ogled centra Portoroža in slikanje na promenadi, je lahko le eden od številnih spominkov, ki jih boste odnesli domov. Ne smemo pa zamuditi ogleda:

 • Hotela Kempinski,
 • Playe, ki se nahaja na začetku promenade,
 • sladoleda v Cacao in
 • kopanja v morju na luksuzni plaži Meduza.

Mogoče pa vas očara le veličasten razgled na Hrvaško obalo iz vrha ploščadi nad Hotelom Bernardin, nikoli se ne ve.

Slika2
Slika3

Voden ali samostojen obisk Sečoveljskih solin je lahko vrhunsko doživetje. V krajinskem parku obstajajo številne sprehajalne kot kolesarske poti. Na voljo vam je, verjeli ali ne, tudi športni ribolov. Vsa varstvena območja so označena in razdeljena po sklopih. Ali ste vedeli, da se sol dela pozimi? Obstajata tako območje kristalizacije, kot območje izhlapevanja.

Še več boste lahko izvedeli na predavanjih, ki so organizirana posebej za skupine.

Za tiste najbolj zahtevne stranke pa je na voljo, edinstveni center na prostem, Thalasso spa Lepa Vida. Mesto, kjer se luksuz pomeša s tradicijo. Vredno ogleda.

Pravijo, da se s kolesom pride dlje kot peš. Veliko dlje, pa se lahko odpeljete z električnim kolesom. Za naše goste sta vedno na voljo obe vrsti koles, ki so redno tehnično servisirana in pregledana. Po potrebi popravimo kakšno malenkost tudi na terenu. Naši kolesarski vodniki so izkušeni kolesarji, polni zanimivih zgodb in prigod.

Čas, ki ga preživete z njimi, mine zelo hitro. Ogledamo si lahko skrite obalne kotičke z neverjetnimi razgledi, se spustimo po tunelih starodavne Parenzane in zapeljemo vse do slovensko hrvaške meje. Odpeljemo pa se lahko tudi preko državne meje.

Za lažje poganjanje priporočamo postanke s pokušino lokalnih dobrot in pijače. Zatorej velja pravilo: združimo prijetno s koristnim.

Slika4
Slika5

Vožnja z barko predstavlja najbolj zanimiv del teambuildinga. Ponudimo lahko vožnjo iz Portoroža do: solin, Mesečevega zaliva, Pirana ali Izole in tri vrste piknikov.

Vmes bodo naši gostitelji s svojimi zgodbicami in šalami poskrbeli za vrhunsko vzdušje.

Na voljo so vožnje, ki vključujejo samo oglede posameznih lokacij, le-te pa lahko nadgradimo z mesnim piknikom, ribjim piknikom, kopanjem ali all inclusive ponudbo z lignji, bakalarjem, brancinom in neomejenimi količinami solat in pijače, po kateri boste sposobni samo še za ležanje na plaži.

Relaksacija na Osrednji plaži v centru Portoroža je sestavni del teambuildinga.

Malo sprostitve, nikoli ne škoduje pravijo. Prav prileže se uživanje z brisačo na mivki ali na travi, kopanje v morju ali pa s skokom v morje iz pomola.

Za bolj aktivne sta na voljo dve odbojkarski igrišči, kjer se bomo pomerili v “beach volleyu”.

Nekaj korakov stran je Center vodnih športov, kjer bodo na voljo kanuji, supi in jet skii z izkušenimi inštruktorji in brezhibno opremo. Ko nam bo prevroče se bomo odpravili na sladoled v bližnji Cacao.

Če nas premaga vročina, pa si bomo v enem izmed lokalov privoščili osvežilno ledeno limonado, s pogledom na morje.

Slika8
Slika7

Seveda je potrebno tudi kaj pojesti in popiti. Prazne vreče ne stojijo pokonci. Tekom dneva si lahko privoščimo nekaj lažjega, mediteranskega, sezonskega. Na voljo so tudi pizze in meso na žaru, ki ga naši partnerji pripravijo najbolje.

Vrhunec dneva bo skupna večerja, ki jo lahko pripravimo v posebnem morskem stilu in ga združimo s podelitvijo simboličnih nagrad in daril ter ga začinimo z glasbo in zabavnim programom, kjer se še enkrat vsi sprostimo in uživamo dolgo v noč.

Ta del teambuildinga, si vsekakor vsi NAJBOLJ ZAPOMNIJO.

Dan zaključimo z vrhunsko relaksacijo, ki jo za vaše zaposlene pripravimo z našimi preizkušenimi, priznanimi in certificiranimi vaditeljicami, ki bodo poskrbele za:

 • sproščanje,
 • streching,
 • dihalne vaje,
 • joga vaje,
 • pilates vaje,
 • po potrebi vam bodo odgovorile na vsa vaša vprašanja in vam podale ustrezne predloge in odgovore
Slika11

KJE SE DOBIMO, KJE ZAČNEMO IN KJE KONČAMO? No, vse to lahko tudi drugje 🙂

POVPRAŠEVANJA IN DODATNE INFORMACIJE: prireditve@fatburn.si