Kot organizacija, ki deluje v javnem interesu, se trudimo, da so vse naše aktivnosti čim bolj namenjene ljudem vseh starostnih skupin in organizirane za vse stopnje pripravljenosti. S tem spodbujamo zdrav slog življenja in gibanje, ki naj bi bil posameznikom tudi v pomoč pri ohranjanju kvalitetnega načina preživljanja prostega časa. Velikokrat v sklopu prireditev podelimo donacije tudi društvom, organizacijam, ustanovam in na ta način še dodatno poudarimo dobrodelno noto in pripadnost lokalnim skupnostim.

Seveda pa smo veseli vsakršne koli pomoči, tudi vaše.

Rekreacija in šport otrokom in odraslim pomenita ogromno in jim tudi data ogromno. Zato se bomo z našim poslanstvom trudili še naprej.

Namenitev DONACIJE nam, vas nič dodatno ne stane.

V ta namen vas prosimo, da namenite 1 % dohodnine naši organizaciji in s tem podkrepite aktivnosti, ki jih izvajamo. To vas nič ne stane, saj v primeru, da dohodnine nikomur ne namenite, le ta ostane državi.

Obrazec za namenitev si lahko natisnete, ga izpolnite in pošljete na naš sedež ali oddate na najbližjo davčno upravo. To lahko naredite tudi ANONIMNO, mi ne bomo niti vedeli, bomo pa veseli 🙂

Časa imaste do 31. decembra tekočega leta.

OBRAZEC si lahko natisnete TUKAJ: Zahteva-za-namenitev-dohodnine

in nam ga izpolnjenega posredujete na mejl info@fatburn.si ali pa preko sistema e davki direktno na FURS, povezava je na voljo TUKAJ.

Hvala