BIZNIS RUN za podjetja in organizacije, uspešno za nami

502

Ta vikend je bil v okviru Meseca športa v knežjem mestu, na sporedu TEAMBUILDING VIKEND. Kljub slabim napovedim in deževnem vremenu, se lahko pohvalimo, da so na 4. Biznis run Celje na celjski Špici, prišle prav vse prijavljene ekipe in njihovi predstavniki.

Dogodek, ki je namenjen predvsem za podjetja in organizacije je organiziran za 2 do 5 članske ekipe, ki skupaj odtečejo ali prehodijo traso 10 km, ki jo sestavlja en 2 km krog ob Savinji, s startom in ciljem na celjski Špici.

Tokrat smo za ekipe pripravili posebne “custom made” štafetne palice z vgraviranimi imeni podjetij in štafet, ki so jih potem ekipe s posebnim stojalom prejele tudi v trajno last. Tudi same ekipe, pa so dogodek vzele zelo resno, saj so bili člani skoraj vseh štafet opremljeni s posebnimi majčkami z imenom podjetij in organizacij.

Da pa je bila letos zadeva bolj zanimiva, smo jo začinili tako, da smo v zadnji krog poslali vse člane, ki so tako v cilj pritekli kot ena prava ekipa. To je seveda sprožilo kar nekaj negodovanja, saj so vsi pričakovali, da odtečejo en krog, potem pa pivo in čevapčiči. Ampak ne, v najtežjih situacijah se izkaže pravi ekipni duh, ki je potem seveda prevladal in v tem stilu smo začeli, nadaljevali in tudi končali.

Najprej je bilo na sporedu seveda ogrevanje, za katero smo zadolžili najbolj glasnega člana ekipe GOSTILNE GROF, Andreja. Andrej je v ogrevanju očitno porabil vse svoje metke, saj je na teku že v prvem krogu pošteno omagal. Je pa zato odlično ogrel vse ekipe, ki so v odličnem tempu predajale štafete in se prepuščale ritmom glasbe.

Postajalo je vse bolj napeto in vmesni časi so kazali, da bo to hud boj za stopničke. Napeto je bilo med trgovci, saj so se spopadale ekipe trgovcev LIDL in ekipe TUŠ. V ospredju so bili seveda domačini iz ekip MAKSIM, POCINKOVALNICA in INEL, sledile pa so jim najštevilčejše ekipe iz podjetka HRC, KOVINTRADE in VRTCA ZARJA.

Rahlo rosenje in par dežnih kapljic ni nikogar več oviralo saj se je vzdušje hitro ogrelo in napočil je čas za ZADNJI KROG. Kar nekaj je bilo težav in negodovanj, tudi par kazenskih minut smo morali podeliti, ampak pravila veljajo za vse, zato smo tudi to uspešno prestali.

V cilju smo bili vsi zmagovalci in podelili smo nekaj lepih nagrad, seveda pa so bili vsi najbolj veseli šampanjcev ter piva in čevapčičev.

REZULTATI SO NA VOLJO TUKAJ.

SLIKE IZ DOGODKA BODO NA VOLJO TUKAJ

Vidno utrujeni, a kljub temu zelo zadovoljni, nasmejani in veseli so v cilj pritekli vsi udeleženci vseh štafet. Saj je tudi tukaj prevladal slogan bistvo je sodelovati in ne zmagati, kar je pomenilo, da smo imeli ogromno spodbujanja, veselja in tudi tekmovalnosti.

Dogodek smo do konca pripeljali s podelitvijo v ženskih štafetah, moških štafetah in mešanih štafetah in z druženjem ob hrani ter pijači in tako dogodek uspešno zaključili.

Poročilo s slikami iz dogodka je na voljo tudi na naši FB strani TUKAJ.

Hvala vsem za udeležbo in se vidimo že na naslednjem BIZNIS RUN DOGODKU, ki bo 16. junija v petek, v Mariboru. Prijave so na voljo na uradni spletni strani naših dogodkov v Mariboru TUKAJ.

Vabljeni