2. HABECO BIZNIS RUN CELJE

DATUM DOGODKA: 19. junij

LOKACIJA DOGODKA: Celje

URA STARTA: ob 19.00 uri

1. HABECO BIZNIS RUN LJUBLJANA

DATUM DOGODKA: 12. september

LOKACIJA DOGODKA: Ljubljana

URA STARTA: ob 19.00 uri

2. HABECO BIZNIS RUN MARIBOR

DATUM DOGODKA: 18. september

LOKACIJA DOGODKA: Maribor

URA STARTA: ob 18.00 uri

3. HABECO BIZNIS RUN PORTOROŽ-FINALE

DATUM DOGODKA: 2. oktober

LOKACIJA DOGODKA: Portorož

URA STARTA: ob 18.00 uri

Za vsa vprašanja o možnostih sodelovanja smo vam na voljo: biznis@fatburn.si

GENERALNI POKROVITELJ

 • null

  Šport in posel

  V podjetjih v skupini Maksim, kamor sodita tudi Pocinkovalnica in Container, namenjamo zdravemu načinu življenja posebno pozornost. Zdrav duh v zdravem telesu je najboljša podlaga za dobre medsebojne odnose in doseganje uspehov na kateremkoli področju. Vsled tega z veseljem podpiramo, se udeležujemo in se tudi še bomo udeleževali dogodkov BIZNIS RUN nacionalno.

  Simon Bastl
  Direktor družbe
  Maksim d.o.o.

 • null

  Vzajemno na BIZNIS RUN

  V Vzajemni večkrat poudarimo, da smo vzajemna družba, ki gradi na solidarnosti, zato poseben pomen dajemo tudi naši družbeni odgovornosti. veseli smo, da lahko sodelujemo na dogodkih BIZNIS RUN, prispevamo k njihovi organizaciji in s tem izražamo podporo teku. Na ta način tudi širimo zavest o tem, kako pomembno je gibanje vsakega izmed nas.

  Mateja Jereb
  Direktorica poslovne enote
  VZAJEMNA LJUBLJANA

 • null

  Teambulding

  V podjetju Vivapen verjamemo v velik pomen osebnih vrednot in jih skušamo spodbujati in negovati vsak dan. Ena izmed pomembnih vrednot je zagotovo zdravje, zato podpiramo aktivnosti, ki so povezane s skrbjo zanj. Že četrto leto hodimo vsak mesec v hribe, lani pa smo se odločili, da bomo sodelovali tudi na dogodkih kot je BIZNIS RUN. Vesela sem, da smo del skupnosti, ki se trudi za boljši, zdrav jutri ter dan prične z nasmehom. Kitajski pregovor pravi, da je tvoje telo zdravo, kadar je srce zadovoljno in v Vivapen se skušamo tega čim bolj držati.

  Petra Melanšek
  Diektorica
  Vivapen d.o.o.