Drugi letošnji kolesarski dogodek v brutalnih vremenskih razmerah, uspešno za nami

945

Kolesarski vikend v Celju, je bil tokrat res nekaj posebnega. 13. Bike festival Celje, je bil tokrat vključen tudi v Mesec športa v knežjem mestu in obetal se je pravi kolesarski praznik. Ne samo zato, ker smo ta dogodek pričakovali, promovirali in načrtovali že od zaključka dogodka v Portorožu, v mesecu marcu, BOROTALCO 3. Gran fondo Portorose. Ampak predvsem zato, ker je bilo vreme, ki so nam ga od zgoraj namenili za naš dogodek, prav zares brutalno.

Polna dva dneva dežja, mraza in pogojev, ki jih ne bi namenili niti najhujšim sovražnikom. Kljub temu pa smo v teh brutalnih pogojih, ko je bilo na obratu pod Pavličevim sedlom vsega 4.5 stopinj in ob zaključku najdaljše trase kolesarjenja, v Celju vsega 9.5 stopinj in to 29. maja, naredili vse, da bi se vi, naši udeleženci počutili domače. Vremena žal nismo mogli naviti na višje temperature, verjamemo pa, da bo drugič topleje, saj bolj mrzlo ne more biti.

PREVERI OBJAVE V ŽIVO IZ DOGODKA NA NAŠI FB STRANI TUKAJ.

Hvala vsem in vsakemu, ki se je bodisi v soboto ali nedeljo udeležil našega dogodka in podprl organizacijo in ves trud, ki smo ga vložili v izvedbo.

Bilo je težko, ampak smo speljali. Upamo, da so vas navdušile naše prelepe trase, okusni čevapčiči na okrepčevalnici na Polzeli ali pa prijatelji, ki so že kolesarili pri nas. Kakorkoli. Prav vsi, ki ste prišli na start ste zmagovalci, naredili ste nekaj kar marsikdo ne bi in ste lahko na to zelo ponosni. Svaka vam čas. Čestitke tako najhitrejšim, kot tudi tistim najpočasnejšim in seveda tudi tistim, ki smo jih pobrali na trasi ali pa so predčasno zaključili dogodek. Vsem kapo dol in velik poklon.

Slike bomo danes in tekom ostalih dni nalagali na našo FB stran. Nekaj jih je spodaj že na voljo. Nagrajence bomo v teh dneh izžrebali in objavili ter se uskladili za prevzem.Hvala tudi vsem partnerjem za podporo dogodka: Seat Servis Drev za vrhunska vozila, Decathlon Slovenija za glavno nagrado in manjše nagrade, OGIS za šotore ter Mestni Občini Celje za vključitev v šprojekt Mesec športa v knežjem mestu.

Ne smemo pozabiti vsem naših partnerjev, policistov, motoristov, rediteljev, zdravstvene službe in vseh, ki so kljub dežju pomagali pri izvedbi. Hvala vam iz srca, brez vas dogodka ne bi bilo

Hvala pa seveda še enkrat vsem kolesarjem in kolesarkam za udeležbo in se vidimo na naslednjih jesenskih dogodkih v letošnjem letu:

SE VIDIMO V KRATKEM IN SREČNO PREDVSEM PA VARNO NA CESTI.

p.s. kakšen dan počitka si sedaj le lahko privoščite, potem pa gasa dalje