Gladiatorji uspešno preko vseh ovir

1450

V Gornji Radgoni je potekal premierni urbani gladiator in edini v tej sezoni. Na voljo sta bili dve trasi s preko 30 ovirami v dolžini 6.5 km in 13.5 km. Kljub napovedanemu deževnemu vremenu, so udeleženci uživali v soncu in odlično pripravljenih ovirah.

Prelepa lokacija, čudovita trasa, nasmejani in utrujeni obrazi tel majice polne blata in peska. Ja, to je bil Urbani gladiator Gornja Radgona, katerega častni pokrovitelj je bila Občina Gornja Radgona in g. župan, ki je prvi preskočil ognjeno oviro. Ne bi nam pa uspelo uspešno pripraviti, postaviti in uresničiti vseh želja na točkah, brez Prostovoljnega gasilskega društva Gornja Radgona, ki je v največji meri sodelovalo pri dogodku.

Ne smemo pa pozabiti seveda še vseh pomočnikov na točkah, vseh klubov, ki so sodelovali pri organizaciji, še posebej Radgonski Kickboksing klub. Vsekakor pa je tu še naša fantastična voditeljica Natalija Bratkovič, ki je mimogrede vodila tudi znani šov KMETIJA na POP TV in skrbela, da smo bili tako pred startom, kot tudi v cilju vsi nasmejani in vsi dobre volje.

Vsem se iskreno zahvaljujemo za izkazano pomoč in sodelovanje.

REPORTAŽE iz dogodka so na voljo na naši FB STRANI TUKAJ.

GALERIJA iz dogodka je na voljo TUKAJ.

Na voljo je tudi SPOMINSKA DIPLOMA, ki si jo lahko natisnete in izpolnite kot spomin na dogodek. Diplom v fizični obliki namreč zaradi priporočil NIJZ nismo podeljevali.

Vidimo se naslednje leto, ko pripravimo še večji spektakel.

Hvala in srečno