RIO MARE 4. Nočni tek Portorož v samih presežkih

1144

Prelepa lokacija, idealno vreme in velika množica teka željnih udeležencev, so sestavine s katerimi smo izvedli naš tradicionalni RIO MARE 4. NOČNI TEK PORTOROŽ, ki se je po enoletnem premoru, vrnil v biser slovenskega turzima, Portorož.

Še enkrat čestitke vsem udeležencem in udeleženkam, ki so v teh časih vztrajali z vadbo in imeli pogum za nastop na dogodku. Seveda pa zahvala tudi vsem partnerjem, sponzorjem, volonterjem in podpornikom dogodka. Kljub čudnim časom, vas je bilo izredno veliko in srčna hvala vsem.

Rezultati dogodka so na voljo spodaj:

REZULTATI-KATEGORIJE-Nočni-tek-Portorož-2021Download

REZULTATI-ABSOLUTNO-Nočni-tek-Portorož-2021Download

Na voljo je že URADNI FILMČEK DOGODKA, ki si ga lahko ogledaš spodaj:

Slike iz dogodka smo že naložili na našo FB STRAN TUKAJ. V galerije na naši spletni strani jih bomo naložili še tekom tedna.

Danes bomo objavili tudi vse nagrajence prelepih nagrad, ki so jih zagotovili pokrovitelji dogodka.

Posebne zahvale gredo: podjetju OKOLJE PIRAN ki upravlja s prelepo startno ciljno lokacijo dogodka. OBČINA PIRAN, kjer smo ponosni, da lahko gostimo dogodke v biseru slovenskega turizma.

Generalni pokrovitelj dogodka RIO MARE, ki je udeležence razvajal s prelepimi darili in slastnim prigrizkom. Zlati pokrovitelj dogodka MAGNEZIJ 400, ki je poskrbel, da smo imeli zadostne količine mineralov in vitaminov. Uradna vozila dogodka RENAULT, je zagotavljalo podjetje REAL. Posebna zahvala gre tudi podjetjem POCINKOVALNICA ter OGIS HALE IN ŠOTORI. Zahvala pa gre tudi zlatemu pokrovitelju dogodka GRAFIKA ZLATEČAN in LADJICA REGINA-KRALJICA PORTOROŽA.

Nagrade, ki smo jih in jih še bomo razdelili med najboljše in ostale udeležence so prispevali: HOTEL BOUTIQUE, SUUNTO, ALAYA, PIZZERIJA SANTALUCIA, REZIDENCA ČELIGO, GOSTILNA RIBIČ, SAVA HOTELI, MARINA PORTOROŽ, HOTEL DELFIN, OMV, STAZIONE PARENZANA.

Čestitke vsem in se vidimo na dogodku 5. NOČNI TEK PORTOROŽ, oktober 2022.