Poziv podjetjem in organizacijam, k promociji zdravja na delovnem mestu

272

V teh časih so zaposleni naše največje bogastvo in prav je, da za njih skrbimo, jih razvajamo in hkrati tudi krepimno ekipni duh v podjetjih in organizacijah. Vse več se vas vsako leto odloča, da del sredstev nameni za startnine in nastope na tekaški, kolesarskih ali teambuilding dogodkih. Veseli smo, da lahko del ponudbe pripravimo tudi sami in zato vas vabimo, da si tudi v letu 2023 naredite plane, posredujete informacije zaposlenim in odgovornim za rekreacijo in si ogledate naš KOLEDAR DOGODKOV, ki je na voljo TUKAJ in najdete nekaj zase in za svoje sodelavce.

Da naredite nekaj zase vas na prijave na dogodke do konca leta oz do 31.12.2022, vabimo s popusti in tudi aktualno reklamo na RADIU FANTASY, ki jo lahko poslušate TUKAJ.

Izbiraš lahko med naslednjo ponudbo:

Dokazano je namreč, da druženje in šport pozitivno vplivata ne le na razpoloženje zaposlenih, ampak tudi na pozitivno samopodobo, ki je včasih predpogoj za sodelovanje v športu.

Šport in rekreacija pa nas seveda tudi pomladi, napolni s pozitivno energijo in poskrbi, da telo dobi več kisika, več energije in da se lahko konec koncev po oddelani rekreaciji tudi malo sprostimo s hrano in pijačo in ni treba paziti na vsako zaužito kalorijo.

Za posebne ponudbe nas lahko kontaktirate na mejl info@fatburn.si in vam pripravimo koledar po vaših željah in zmožnostih. Splošni koledar dogodkov, je namreč na voljo SPODAJ.

Želimo vam vesele praznike.