Slovenijo in Hrvaško smo s tekom po Parenzani, povezali rekordno

1523

Čestitke vsem udeležencem in udeleženkam RIO MARE 3. Parenzana marathona. Skupaj nam je uspelo pričarati nepozabni tekaški dogodek, ki s svojo zgodbo navdušuje in povezuje. Kljub izredno zahtevnem logističnem podvigu potrebnem za izvedbo, verjamemo, da smo naredili vse, da ste bili zadovoljni in da ste dokazali, da zmorete. Vedno je še nekaj prostora za izboljšavo in tudi v prihodnje se bomo potrudili, da naredimo svoj maksimum.

Udeležba je bila letos rekordna in nasmejani obrazi udeležencev so dokaz, da ste dali vse od sebe.

Slike bomo tekom dneva naložili na našo FB STRAN TUKAJ in našo spletno stran v GALERIJE.

Rezultati so na voljo SPODAJ:

Posebna zahvala gre vsekakor seveda hrvaškim obmejnim organom in policiji, ki so prispevali velik delež, da je bila izvedba v takšni obliki sploh mogoča. Prečkanje meje na prireditvi res ni mačji kašelj. Tu so seveda tudi slovenski obmejni organi in slovenska policija, ki je skrbela, da je tudi na slovenski strani vse potekalo tako kot mora. Tudi brez njih prireditev ne bi bila to, kar je bila. Res hvala tudi v imenu vseh udeležencev.

Posebnost dogodka je bil tudi rekorden nagradni sklad, ki smo ga zagotovili za naše rekreativne tekače in zmagovalce v kategorijah na 13 km in 21 km. Razdelili so si za preko 3.000 EUR startnin, ki jih bodo lahko pokoristili za nastope na naših ostalih športnih dogodkih. BRAVO, zaslužili ste si. Navodila in info za koriščenje sledijo v teh dneh.

Seveda so tu še pokrovitelji in sponzorji (GRAFIKA ZLATEČAN, POCINKOVALNICA, OPTIKA TERŽAN, FORD AVTONOVA KOPER, RADIO CAPRIS, PIZZERIJA SANTALUCIJA, EMCO) ki podpirajo naše prizadevanje za promocijo športa in zdravja. Gostitelj MARINA PORTOROŽ, ki vedno in kvalitetno poskrbi, da je na ciljni lokaciji vse tako kot mora biti. Seveda ne moremo brez častnega pokroviteljstva OBČINE PIRAN, kot gostiteljice naših dogodkov. Največja zahvala pa gre seveda generalnemu pokrovitelju dogodka, RIO MARE, ki je s svojimi ambasadorji, promotorji in ekipami iz Hrvaške in Slovenije poskrbel, da smo bili priča eni super zgodbi, ki je še v nastajanju in bo tudi v prihodnje navduševala.

Vse dodatne INFO so na voljo na uradni spletni strani dogodka TUKAJ

Tekaške dogodke po prvomajskih praznikih nadaljujemo na naslednjih lokacijah:

  • NOČNI TEK KRANJ, 11. maj
  • NOČNI TEK MARIBOR, 18. maj
  • NOČNI TEK CELJE, 25. maj
  • NOČNI TEK MEDVODE, 1. junij
  • NOČNI TEK VELENJE, 28. junij
  • NOČNI TEK LJUBLJANICA, 14. september
  • NOČNI TEK PORTOROŽ, 12. oktober
  • VEGE TEK, 3. november

HVALA VAM ZA UDELEŽBO IN SE VIDIMO NA NAŠIH PRIHAJAJOČIH DOGODKIH