Zastavi si zimske cilje in migaj z nami, CZTPL

1450

Vsako leto, ko se sezona rekreativnih športov nekako zaključi, se vreme poslabša in ohladi, zato nam vsem kaj hitro pade motivacija. Vsled tega smo se odločili za novost, s katero začnemo takoj po našem finalnem tekaškem dogodku: 10. VEGE TEK, tek z razlogom, ki bo v nedeljo 7. novembra in na katerega se še vedno lahko prijaviš TUKAJ.

Nov projekt se imenuje Celjska zimska tekaško pohodniška liga ali na kratko CZTPL. V ta namen smo pripravili tudi novo:

  • SPLETNO STRAN, ki je na voljo TUKAJ.
  • FACEBOOK STRAN, ki je na voljo TUKAJ.
  • INSTAGRAM STRAN, ki je na voljo TUKAJ

V kratkem bomo pričeli objavljati vse potrebne podatke, informacije, trase, točkovanja, nagrajence… Seveda pa tudi lokacije startov in pokrovitelje, ki so nam že pomagali zagotoviti nagradni sklad v višini 1.500 EUR, ki ga bomo v obliki nagrad in darilnih bonov razdelili med udeležence. Skratka dogajalo se bo na polno in zima bo pestra.

Spodaj objavljamo program in opis lige. Tekom današnjega dne, pa bomo predstavili trase, profile tras in odprli dogodke na naši FB STRANI TUKAJ. Ostalo še sledi.

Liga bo trajala od nedelje 14. novembra (1. tekma) do nedelje 13. marca (zadnja tekma in finalni dogodek), ko bo na zaključni lokaciji na celjski Špici, tudi razglasitev in podelitev bogatih nagrad in priznanj. Prav tako bomo izžrebali mesečne nagrade in sicer med vsemi prijavljenimi udeleženci, tudi po zaključku vsakega posameznega kola.

Liga bo tako vsebovala 16 tekem, ki bodo v 4 kolih. Vsako kolo bo vsebovalo 4 tekme, torej po 1 na vsaki lokaciji. Lige ne bo samo v dveh terminih: 2. januarja in 13. februarja.

Na vsaki tekmi se bodo izvajale meritve in beležili časi, rezultati. Rezultati bodo objavljeni tekom dneva na spletni strani www.fatburn.si in www.ultratrailsavinja.si, kjer bodo tudi vse dodatne informacije o ligi.

Start tekem bo ob nedeljah ob 11.00 uri. Predprijave bo možno izpolniti na spletu. Prijave na dan dogodka, pa bomo sprejemali 1 uro pred startom na posamezni lokaciji.

Lokacije tekmovanj so:

  • 1., 5., 9., 13. tekma: TRASA 1 SPLAVAR, Most pri Splavarju, Kavarna pri knjižnici Miško knjižko (START in CILJ).
  • 2., 6., 10, 14. tekma: TRASA 2 VALENTININ KOTIČEK, parkirišče pri Belaj centru v Polulah (START in CILJ).
  • 3., 7., 11., 15. tekma: TRASA 3 GOSTILNA FRANCL, v Zagradu (START). CELJSKA KOČA preko Grmade (CILJ).
  • 4., 8, 12., 16. tekma – FINALE: TRASA 4 ŠPICA, kavarna in pizzerija (START in CILJ), obrat Brnica.

Vabljeni, da si zastavite svoje zimske cilje in migate z nami. Ne bo vam žal 🙂