Zimska liga, je v svojem finalnem delu najbolj napeta

452
rbt

Letošnja novost za tekače in pohodnike, se je dobro prijela. Celjska zimska tekaško pohodniška liga je v svojem finalnem delu, ko nas do zaključka čakata le še 2 tekmi.

Rezultati so vedno boljši, časi hitrejši, konkurenca močnejša in udeleženci vidno prihajajo v formo pred prvimi spomladanskimi tekaškimi dogodki.

Seveda se na vsaki lokaciji posladkamo tudi s sladicami, čajem. Po teku pa obvezno sledi analiza in druženje. Ker pa so v zadnjem kolu točke povišane za 50% prihaja v skupnih seštevkih in točkovanjih seveda hitro do sprememb. Ker se gre seveda tudi za rekorde tras in nagrade pokroviteljev, pa se veča tudi konkurenca. Trenutne razvrstitve in skupna točkovanja, smo sedaj pripravili tudi v kategorijah tako med ženskami kot moškimi, da bo seveda vse skupaj še bolj zanimivo.

Trenutne lestvice in ves potek lige je seveda na voljo na ogled na posebni spletni strani, kjer so tudi vse aktualne info. Klikni in preveri TUKAJ.

Hvala seveda vsem za podporo. To nedeljo se vidmo pri Gostilni Francl s tretjo tekmo zadnjega kola, ki jo zaključimo preko Grmade na Celjski koči. Finale nas 13. marca čaka na celjski Špici, ko bomo izvedli posebno razglasitev in podelitev ter seveda pogostitev za vse udeležence lige.